LG Optimus 3D P920 review

· 1 reactie


LG belooft ons met de Optimus 3D niets minder dan een ware revolutie op de smartphonemarkt. Het is de allereerste telefoon ter wereld die het mogelijk maakt om 3D-beelden zonder speciale bril te bekijken.

Bovendien is het ook mogelijk om driedemensionele foto’s en videobeelden te maken. Uit een onderzoekje van een bekende telefoonaanbieder bleek al dat bijna de helft van de Nederlanders verwacht, dat 3D in de toekomst standaard wordt op mobiele telefoons. Of dat echt zo is, blijft nog even afwachten. NieuweMobiel.NL testte de Optimus 3D en bekeek of het toestel de hooggespannen verwachtingen waar kan maken.

Wij plaatsten al eerder een positieve review over de Optimus 2x Speed, waarbij we zelfs moeite hadden om minpunten te ontdekken aan het pijlsnelle toestel. LG heeft haar vroegere, wat onbetrouwbare imago volledig van zich afgeschud. Weet het bedrijf deze lijn vast te houden met de nieuwste telg van de Optimus-familie?

Wat zit er bij het toestel?

Wij ontvingen de Optimus 3D in een rode, stijlvolle doos die makkelijk open gaat. Als je de doos opent, zie je meteen het toestel liggen. Daaronder, onder een kartonnen flap, vinden we de overige accessoires: een USB-kabel met opzetstuk voor het opladen, en een zwarte headset met audio jack adapter. De headset heeft opvallend gevormde oortjes die heel fijn zitten. Daarnaast vinden we nog een stapeltje folders. Het is een compleet pakketje, en alles ziet er goed uit. De bijgeleverde batterij heeft een vermogen van 1540 mAh.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel