HTC Wildfire S review

· 7 reacties


Al in februari konden kregen wij de kans om kennis te maken met de HTC Wildfire S. De eerste indruk was positief, vooral omdat de resolutie van het scherm verhoogd was ten opzichte van zijn voorganger, de HTC Wildfire.

Dit toestel kreeg van ons een prima review, maar het matig functionerende touchscreen werd slecht ontvangen. HTC heeft geprobeerd dit in de Wildfire S te verbeteren. Nu het toestel op de markt is gebracht, is het voor NieuweMobiel.NL tijd om te kijken of de eerste indruk in stand gehouden kan worden. Een diepgaande test zegt immers nog altijd meer dan een oppervlakkige blik.

Met de Wildfire S brengt HTC een toestel uit in het lagere middensegment. De prijs is perfect voor mensen die de broekriem wellicht een beetje aan moeten halen, maar toch een geavanceerde telefoon op zak willen hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan studenten, die wat geld over willen houden. Mogelijke alternatieven zouden de Samsung Galaxy Ace en de LG Optimus One kunnen zijn. Is de Wildfire S een goede koop voor de budgetbewuste consument?

Wat zit er bij het toestel?

In het strak vormgegeven doosje treffen we, naast natuurlijk het toestel zelf, ten eerste een USB-kabel met opzetstuk voor het opladen aan. Daarnaast een paar earphones met 3.5 mm audio jack adapter. Verder een MicroSD geheugenkaartje met een capaciteit van 2GB, en een Li-ion batterij van 1230 mAh. De accessoires zien er prima uit en, passend bij het segment van de telefoon, worden er geen overbodige gadgets bijgeleverd.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel