Acer Liquid Metal review

· 3 reacties


In de steeds groeiende smartphone-markt is het tegenwoordig moeilijk om de concurrentie voor te blijven met de nieuwste snufjes en technische ontwikkelingen.

De Acer Liquid Metal, ook wel Liquid MT genoemd, beweert dan ook geen hoogvlieger in de markt te zijn, maar een degelijke concurrent die te vergelijken is met de HTC Desire of de HTC Incredible S.

Acer heeft het toestel uitgerust met Android 2.2 Froyo, een 800Mhz-processor, 5.0-megapixel camera met flits en een 3.61-inch TFT-beeldscherm. Hiermee is de Liquid MT technisch niet de sterkste uit het totale aanbod van smartphones, maar hoopt Acer zich wel goed te kunnen meten met vergelijkbare toestellen die op dit moment op de markt zijn.

Wat zit er bij het toestel?

Acer heeft het toestel met 1500 mAh-batterij in een ingenieus openklappend kartonnen doosje gestopt. Bovenin ligt de Liquid MT, onder in de doos vinden een grote hoeveelheid accessoires waaronder een USB-snoer met opzetstuk om er een adapter van te maken, een 3.5-mm-headset met schuimrubber beschermhoesjes, een micro-SD kaart van 2GB en een SD-adapter en als laatste zelfs een hoesje voor het toestel. De kwaliteit van de accessoires is goed, alleen het adapterblok is wat aan de logge kant en voelt erg licht en plastic aan.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel