Nokia lanceert samen met Hi ‘Comes With Music' in Nederland

· 2 reacties


Nokia en Hi maken vandaag bekend dat ze Nokia 'Comes With Music' exclusief gaan aanbieden voor nieuwe Hi klanten in combinatie met recente Nokia modellen. Klanten kunnen kiezen uit 5 miljoen tracks en downloaden betekend ook echt houden.

Klanten die een Nokia aanschaffen inclusief 'Comes With Music' kunnen gedurende één jaar onbeperkt muziek downloaden uit de online Nokia Music Store. De Store bevat momenteel meer dan 5 miljoen tracks van zowel internationale als Nederlandse artiesten. Alle gedownloade muziek blijft in het bezit van de klant, ook na afloop van de contractsperiode. De klant kan kiezen uit de Nokia 5530 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic en de Nokia N86 8MP White.

Hi is in Nederland de exclusieve lanceringspartner voor deze dienst. Naast de kosten voor een 2-jarig Hi Abonnement (voor bellen&sms’en) betaalt de klant 2 jaar lang € 9,95 per maand extra. Hiervoor kan de klant eindeloos internetten op z’n mobiel en het eerste jaar onbeperkt downloaden uit de Nokia Music Store.

Hi klanten kunnen op twee manieren kosteloos alle tracks legaal downloaden. Zo kunnen ze onbeperkt de tracks via hun PC downloaden en deze vervolgens overzetten naar hun 'Comes With Music' toestel. Of ze kunnen rechtstreeks via het mobiele netwerk tracks downloaden op hun toestel. Voor beide manieren geldt: alle gedownloade tracks blijven, ook na het aflopen van het abonnement, in het bezit van de klant.

Thuis als onderweg

"We zijn super enthousiast om als exclusieve partner in Nederland ‘Comes With Music’ aan te bieden,” verklaart Eric-Jan Doorenbosch, Directeur van Hi in een reactie op de bekendmaking. “Hi biedt ‘Comes with Music’ aan in combinatie met Eindeloos Internet op je mobiel, zodat klanten zowel thuis als onderweg nummers kunnen downloaden en beluisteren. Zo kun je altijd en overal van je favoriete muziek genieten, zoveel je maar wilt, ook al is je contract afgelopen. Dit is echt iets voor jongeren."

Onbeperkt legaal downloaden

Jukka Tiitu, Managing Director van Nokia Nederland licht toe: "Muziek overal en vooral op je mobiel toegankelijk maken voor het publiek is een belangrijke doelstelling voor Nokia. We zijn dan ook verheugd met Hi in zee te gaan als partner voor Comes With Music op onder andere ons nieuwe toestel, de Nokia 5530 XpressMusic. Hi klanten kunnen nu onbeperkt legaal tracks downloaden uit de Nokia Music Store op basis van diverse abonnementsvormen. Dat is een belangrijke ontwikkeling in de wijze waarop Nederlandse gebruikers muziek op hun mobiel ervaren."



Praat mee over dit artikel