Prijs Samsung Galaxy Note 7 start mogelijk bij € 849

· 2 reacties


Wie z'n zinnen heeft gezet op de nog uit te komen Galaxy Note 7 zal daarvoor flink in de buidel moeten tasten zo lijkt. Volgens bronnen komt de prijs 5 tientjes hoger te liggen dan de S7 edge die met € 799 net onder de 800-grens bleef steken.

Het is ook niet toevallig dat we de Note 7 met de S7 edge vergelijken. Die laatste doet het momenteel erg goed en bezorgt Samsung momenteel uitstekende winstcijfers. De Note 7 lijkt daarom qua uiterlijk ook sterk op die S7 edge. En omdat de nieuwe Note ook net iets groter is, en net iets meer kan kost hij ook net iets meer.

Samsung Galaxy Note 7 kleuren

Toch kijken we in de Benelux niet raar op van dat stevige bedrag. Diens voorganger was toen hij hier voor het eerst uitkwam ook zo duur. Ditmaal krijg je er wel een gebogen scherm voor terug, 6 GB aan werkgeheugen, een vernieuwde S-Pen, USB Type-C poort en mogelijk een irisscanner. Volgens Samsung moet dat de prijs meer dan rechtvaardigen. De onthulling van de phablet staat voor ergens begin augustus gepland. Dat is dus over een kleine maand. Heel erg lang hoeven we dus niet meer te wachten.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel