Video toont hands-on van Google Pixel 6 Pro


We hebben hem al gezien dus en hij is ook al aangekondigd maar toch weten we opvallend weinig over Google's aankomende Pixel-telefoons. Veel details ontbreken nog waaronder specificaties. Veel meer verduidelijkt dit filmpje helaas ook niet maar het leert ons wel iets.

Zo zien we namelijk een glossy achterkant. En daarmee hebben we wat zorgen over de vlekgevoeligheid ervan. De Pixel 6 Pro lijkt daarmee een ware vingerafdrukmagneet te worden. Op renders die Google eerder heeft vrijgegeven leek het toestel een meer matte achterkant te hebben.

Dit kan altijd nog het geval zijn; naar verluidt is het toestel hieronder niet het definitieve productiemodel. Dat blijkt ook uit het gebruikte logo. In plaats van de 'G' achterop zien we een symbool.

Pixel 6 Pro specificaties

Dat het om de Pixel 6 Pro gaat blijkt uit de aanwezigheid van een 48MP telephotocamera met 4x zoom. Deze is alleen op de Pro aanwezig, de reguliere Pixel 6 heeft alleen een 50MP groothoek- en 12MP ultra-groothoekcamera. De 6 Pro beschikt verder over een 6,7 inch groot OLED-beeldscherm met vloeiende 120Hz weergave.

Pixel 6 lancering

Grootste pluspunt van de nieuwe Pixel-telefoons moet de Tensor-processor worden. Deze door Google zelfontwikkelde chipset moet vooral de cameraprestaties verbeteren. Hoe precies weten we nog niet. Dit zal ongetwijfeld tijdens de definitieve onthulling gebeuren. Volgens sterke geruchten gaat dit 19 oktober gebeuren.

Ontvang een e-mail wanneer de Pixel 6 Pro verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel