LG G3 s review

Mooi en handzaam maar nèt niet krachtig genoeg


LG G3 s review

Net als bij de G2 heeft LG ook voor de G3 een ‘kleiner’ broertje op de markt gebracht. Met een 5 inch scherm is de term mini een beetje ongeloofwaardig en dus krijgt hij de naam G3 s.

De G3 s heeft de looks van zijn grote broer meegekregen maar behalve het scherm en zijn uiterlijk is de G3 s qua specificaties niet ingrijpend veranderd ten opzichte van de G2 mini. De hardwareknoppen zijn wederom aan de achterkant geplaatst en de camera is een 8 megapixel exemplaar.

Als kleinere versie van het vlaggenschip moet G3 s het in eerste instantie opnemen tegen de Samsung Galaxy S5 mini, HTC One mini en de Sony Xperia Z3 Compact. Maar omdat hij qua hardware niet echt is gegroeid, komt ook de nieuwe Moto G als opponent in beeld.

Wat zit er bij het toestel?

De G3 s wordt geleverd in een beetje armoedig doosje. In tegenstelling tot het bij de G3 meegeleverde exemplaar is ook headset nogal armetierig. Dat wil zeggen, van plastic en weinig comfortabel. Verder vinden we in het doosje nog een microUSB-kabel met adapter en een snelstartgids.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel