NieuweMobiel.NL voegt reactiemogelijkheid toe


Vanaf heden biedt NieuweMobiel.NL de mogelijkheid om te reageren op het allerlaatste nieuws. Hiermee wordt het eindelijk mogelijk om direct je mening te geven.

Eerlijk is eerlijk; de mogelijkheid om te reageren op nieuws is zo oud als de weg naar Rome. Eindelijk is dit dan ook mogelijk op jouw favoriete website over mobiele telefoons; NieuweMobiel.NL. Uiteraard hebben we ervoor gezorgd dat het plaatsen van een reactie zo eenvoudig mogelijk gemaakt is.

Voel je om wat voor reden dan ook de behoefte om te reageren, dan gaat dat zeer eenvoudig door het invullen van het formulier onder het nieuwsbericht. Na het invullen van je naam, een geldig e-mail adres en je reactie bevestig je je reactie door een code over te nemen. Je reactie staat vanaf dan direct online! Je hoeft je dus niet eerst te registreren, een bevestigingsmailtje te beantwoorden of andere omslachtige handelingen uit te voeren. Overigens wordt je e-mail adres niet op de website weergegeven, deze is alleen bedoelt om eventueel contact met je op te nemen.

NieuweMobiel.NL voegt reactiemogelijkheid toe
Eenvoudig een reactie achterlaten

Binnengekomen reacties worden door ons team gescreend en beoordeelt aan de hand van onze opgestelde huisregels. Deze lees je na in onze gewijzigde voorwaarden. Tref je een reactie aan waarvan je het vermoeden hebt dat deze niet door de beugel kan? Dan klik je eenvoudig op het "meld misbruik" icoontje wat bij elke reactie wordt weergegeven zodat deze nogmaals bij ons onder de aandacht komt.

NieuweMobiel.NL voegt reactiemogelijkheid toe
Misbruik met een klik op de muis melden

Test het uit en laat hieronder je reactie achter! We zijn benieuwd naar jullie mening!Praat mee over dit artikel