NieuweMobiel.NL maakt zoeken op abonnement nog makkelijker


Vanaf heden is het nog makkelijker geworden om een geschikte telefoon en abonnement te vinden. Zo kun je nu ook het maximale bedrag opgeven dat je bereidt bent eenmalig bij te betalen voor je mobiel. Hierdoor kunnen de maandelijkse kosten flink omlaag.

We hebben tot op heden vrij weinig redactionele aandacht besteed aan het zoeken op abonnementen. De functie bestaat al sinds eind vorig jaar en is sindsdien voortdurend door ons verbeterd en aangepast. We zijn daarmee één van de weinige site's waar je kunt zoeken op maximaal maandbedrag, hoeveel belminuten je wilt, hoe groot je databundel moet zijn en hoe snel je internet-bundel is. We zijn zelfs de enige waar je in hetzelfde zoekscherm kunt zoeken op telefoon én abonnement. Handig als je (nog) niet weet welke telefoon je wilt, behalve dan dat het een Android moet zijn.

NieuweMobiel.NL zoekscherm
Met het uitgebreide zoekscherm vind jij een nog betere deal

Het was al mogelijk om te zoeken op toestelprijs, maar dat is vooral handig voor als je op zoek bent naar een los toestel of een budgettelefoon. Het nieuwe "bijbetalen"-veld stelt je in staat om op te geven hoeveel je eenmalig bereidt bent bij te betalen voor je toestel. Hierdoor gaan direct de maandelijkse abonnementslasten omlaag. Providers doen inmiddels niet meer aan toestelsubsidies en daarmee zijn de gratis telefoons nagenoeg verdwenen. Tenzij je maandelijks bereidt bent flink te betalen. En dat zijn steeds meer mensen bui. Een deel van je toestel vooraf betalen kan dan flink helpen om de maandelijkse lasten omlaag te brengen.

Prijsvergelijker

Door al deze aanpassingen ontpopt NieuweMobiel.NL zich steeds meer als prijsvergelijker. En omdat we al een productvergelijker waren zijn wij de one-stop-plek geworden waar je zowel je mobiel als je abonnement kunt zoeken en vinden. Maar ook op het gebied van losse telefoons kun je bij ons terecht.

Prijsverloop van de Samsung Galaxy S4
Prijsverloop van de Samsung Galaxy S4

Zo voegden we onlangs bezorgprijzen toe en kan daar ook op gesorteerd worden. Eerder al voegden we een prijsverloop-grafiek toe zodat je ook historische prijsinformatie kunt opvragen. Net als de telecommarkt zitten ook wij niet stil, en dat allemaal om je zo goed mogelijk te informeren over mobiele telefoons. Mocht je nog vragen hebben dan mag je ze ons altijd stellen in de comments hieronder.Praat mee over dit artikel