Samsung Galaxy J1 Duos


Samsung Galaxy J1 Duos
Samsung Galaxy J1 Duos wit schuin
Samsung Galaxy J1 Duos wit achterkant
Samsung Galaxy J1 Duos wit rechterzijkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
Niet meer verkrijgbaar
Schermformaat
4,3 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Samsung Galaxy J1 Duos

  • Compacte vormgeving
  • Geschikt voor 2 simkaarten
  • Relatief grote en verwisselbare batterij

Minpunten Samsung Galaxy J1 Duos

  • Geen ingebouwde 4G-ondersteuning

De Samsung Galaxy J1 Duos in het kort

De Samsung Galaxy J1 Duos is de Dual SIM-uitvoering van de J1. Dat was al een eenvoudige en compacte Android-smartphone maar dus nu met de mogelijkheid om twee simkaarten tegelijk te gebruiken.

Compact alternatief

Maar laten we beginnen met het uiterlijk van de Galaxy J1 Duos. Die staat bol van de rondingen en is met een behuizing van 8,9 millimeter ook nog lekker dun gebleven. Doordat het toestel over een 4,3 inch scherm beschikt valt hij ook nog eens compact uit. Je zult dus weinig problemen hebben om de J1 Duos mee te nemen. Hij past in iedere broekzak en in iedere handtas. Hierdoor is het toestel ook een prima alternatief voor wie juist niet zo'n overdreven grote telefoon wil.

Samsung Galaxy J1 Duos wit schuin

Functierijk

De Samsung Galaxy J1 Duos is naast compact ook nog eens voordelig. Je hoeft geen honderden euro's voor een telefoon uit te geven. En voordelig betekent hier niet meteen eenvoudig. Weliswaar is de J1 Duos geen extreem uitgebreide telefoon maar hij beschikt wel degelijk over alle basisfuncties. Zo kan de selfiecamera bijvoorbeeld foto's schieten door je hand omhoog te steken en kan onderweg stroom bespaard worden dankzij de Ultra Power Saving Mode. Daarmee kan eenmaal ingeschakeld zelfs met bijna geen batterij meer over nog steeds het einde van de dag gehaald worden. De J1 Duos schakelt hierbij onnodige functies uit.

Belangrijkste Samsung Galaxy J1 Duos specificaties

  • Twee simkaarten plaatsen dankzij Dual SIM-ondersteuning
  • 4 GB aan opslag + een geheugenkaartslot
  • Dual-core-processor op 1,2 GHz
  • 4.3 inch beeldscherm
  • 5 megapixelcamera aan de achterkant inclusief HD-video

Ruimte voor twee

Binnenin deze Galaxy J1 Duos is zoals gezegd ruimte voor twee simkaarten. Handig want zo hoef je niet meer een aparte telefoon mee te dragen. Je bent gewoon op twee nummers bereikbaar op één en dezelfde telefoon. Samsung gebruikt de toevoeging 'Duos' om telefoons aan te geven die over deze Dual SIM-functie beschikken. Naast de J1 Duos is er trouwens ook een gewone variant van de J1 beschikbaar. Mocht je niet per se gebruik hoeven te maken van de Dual SIM-mogelijkheden dan is dat wellicht een voordeliger optie.


Concurrenten van de Samsung Galaxy J1 Duos

Vergelijk de Samsung Galaxy J1 Duos met deze producten


Praat mee over de Samsung Galaxy J1 Duos