OnePlus Nord N20

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De OnePlus Nord N20 in het nieuws

OnePlus N20 Onleaks

Renders geven eerste blik OnePlus Nord N20

Geruchten ·

We worden vandaag getrakteerd op onze allereerste beelden van de aankomende OnePlus Nord N20 5G. De opvolger van de N10 heeft een nieuwe achterkant met cameramodules die verzonken liggen. Een trend die we in 2022 waarschijnlijk vaker zullen zien.

Onderstaande beelden zijn afkomstig van @onleaks en werden gepubliceerd door 91mobiles. Onleaks krijgt via z'n bronnen bouwtekeningen en laat die door een 3D-artiest omzetten naar dit soort plaatjes. Het resultaat verkoopt hij aan publicaties zoals 91mobiles. En nu kijken wij naar het eindresultaat.

OnePlus Nord N20 5G render
De aankomende Nord N20 5G

Duidelijk is dat de Nord N20 een stuk platter wordt. Op de achterkant lijkt geen ronding meer zichtbaar. Ook de zijkanten zijn plat waardoor het geheel wel wat wegheeft van een iPhone 13. Of beter gezegd een iPhone 14. Want volgens geruchten gaat Apple die voorzien van verzonken camera's in plaats van een apart camera-eiland. En dat gerucht geeft OnePlus nu al heel slim toegepast.

Verzonken camera's

De dubbele camera zit dus niet meer op een aparte module maar zitten afzonderlijk van elkaar op de achterkant. Ze steken nog altijd wel iets uit. Rechts in het midden zit een flitser en links daarvan mogelijk een derde camera om diepte te herkennen. Vermoedelijk gaat het om een 48MP hoofdcamera met tweemaal een 2MP camera.

OnePlus Nord N20 camera

Verwacht voorop een 6,43 inch groot AMOLED-scherm met daarin een 16MP selfiecamera en een vingerafdrukscanner. Binnenin gaat het gerucht dat OnePlus een Snapdragon 695 met 5G-ondersteuning toepast. Onderop zit net als bij de Nord N10 een koptelefoonpoort en een USB-C aansluiting.

De bron sluit af met de mededeling dat bovenstaand toestel ook als 'Nord CE2' uit zou kunnen komen en dat een lancering niet lang meer op zich laat wachten.

  • Tags:
  • nordce2
  • nordn20
  • oneplus

Vragen en antwoorden over de OnePlus N20