LG G4 Stylus


LG G4 Stylus (H635)
LG G4 Stylus schuin linkerzijkant
LG G4 Stylus schuin withstylus
LG G4 Stylus gedraaid
LG G4 Stylus linkerzijkant
LG G4 Stylus achterkant
LG G4 Stylus grijs overzicht
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
5,7 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten LG G4 Stylus

 • Royaal 5,7 inch groot HD-scherm
 • Ingebouwde stylus voor aantekeningen
 • Flinke batterij
 • Camera met snelle laser autofocus

Minpunten LG G4 Stylus

 • Toestel is niet erg compact

De LG G4 Stylus in het kort

De LG G4 Stylus beschikt over een enorm 5,7 inch scherm en is daarmee ideaal voor wie het beeldscherm niet groot genoeg kan zijn. Verwerkt in het toestel is een stylus-pen waarmee je de G4 Stylus niet alleen kunt bedienen maar ook tekeningen of notities kunt maken.

Immens beeld

Telefoons worden steeds groter en LG wil daarin zeker niet achterblijven. Het scherm van de G4 Stylus meet een ongelofelijke 5,7 inch in diameter. Daarmee is het scherm even groot als de Samsung Galaxy Note 4 en toch krijgt dit toestel een flink lager prijskaartje mee. En zoals z'n naam al een beetje weggaf zit een stylus-pen ingebouwd. Die staat dus altijd tot je beschikking. Het gaat hier om een zogenaamde Rubberdium Stylus. Die kent geen harde punt aan het uiteinde maar een zacht rubberen kussentje. Natuurlijk kun je dat pennetje gebruiken in plaats van je vinger maar je kunt er ook mee tekeningen en schrijven.

LG G4 Stylus grijs overzicht

Geen zorgen om accuduur

Normaliter is het zo dat een groot scherm funest is voor de batterijduur. Om die klacht voor te zijn heeft LG de G4 Stylus voorzien van een eveneens grote 3.000 mAh batterij. Dat is even ruim als in de G4. En omdat de G4 Stylus over iets minder energieslurpende componenten beschikt moet het toestel toch lang meegaan. Zo heeft het scherm een iets lagere HD-resolutie en ook de quad-core processor draait op een iets rustiger 1,2 GHz. Dat moet resulteren dat je toch minstens een dag met het toestel kunt doen.

Belangrijkste LG G4 Stylus specificaties

 • Hoge 5 megapixel selfiecam
 • Quad-core-processor op 1,2 GHz + 1 GB aan werkgeheugen
 • 13 megapixel camera met Full HD-video
 • Ondersteuning voor 4G-internet LTE
 • 5.7 inch groot touchscreen beschermd door stevig Gorilla Glass
 • 8GB ingebouwde opslagruimte + een geheugenkaartslot
 • Bekijk alle LG G4 Stylus specs

Geleende functies

De LG G4 Stylus kent op de achterkant een riante 13 megapixel camera met laser autofocus. Die functie zagen we ook op de veel duurdere G4. Dit zorgt ervoor dat er veel sneller wordt scherpgesteld. Dit is trouwens niet de enige functie die de G4 Stylus leent van z'n kleine broertje. Ook treffen we er Gesture Shot, Glance View en Knock Code op aan. Hiermee kun je respectievelijk een foto maken dankzij een handgebaar, snel notificaties bekijken op het lockscreen en een zelf gekozen ontgrendelcode instellen. Overigens kent de voorzijde een niet onaardige 5 megapixel selfiecamera.


Concurrenten van de LG G4 Stylus

Vergelijk de LG G4 Stylus met deze producten


Praat mee over de LG G4 Stylus