NieuweMobiel.NL genoemd in het AD en de regionale kranten van de Persgroep


Woensdag 14 december 2016 stond in het Algemeen Dagblad en de regionale kranten van de Persgroep een paginagroot artikel met daarin de uitslag van de Beste Product-verkiezing. Diverse citaten hieruit zijn afkomstig van NieuweMobiel.NL.

Ieder jaar weer vullen wij van NieuweMobiel.NL de lijstjes in van BesteProduct.nl zodat jij hun jaarlijkse lijst van beste en slechtste producten en merken kunnen maken. Dit jaar was niet anders maar de uitkomst was wel erg bijzonder. Zo ging voor het eerst een merk met zowel de titel 'beste' en 'slechtste' er vandoor. En niet alleen voor wat betreft product, ook qua merk grepen de Koreanen beide titels. Deze opmerkelijke conclusie ging ook het AD niet voorbij die in haar woensdageditie een paginagroot artikel bestede aan dit gegeven. Om de verbazing kracht bij te zetten werden enkele citaten van NieuweMobiel.NL genoemd.

Artikel NieuweMobiel.NL de Persgroep

BesteProduct raadpleegt redacteuren van diverse Nederlandse titels, dit jaar zelfs een record van 70 stuks. Naast citaten van NieuweMobiel.NL kwamen in het stuk van de Persgroep journalisten van Tweakers en Hardware.info aan het woord. Het Algemeen Dagblad kent een oplage van 550.000 stuks. Enkele regionale kranten van de Persgroep zijn het Brabants Dagblad, BN deStem, De Gelderlander en Tubantia. Deze regionale kranten worden bij elkaar door ruim 1,8 miljoen mensen gelezen.Praat mee over dit artikel