Samsung Galaxy S11e gelekt; ontwerp flink op de schop


Ook het toekomstige ontwerp van de Samsung Galaxy S11e ligt op straat. En ook hier geldt dat het ontwerp flink op de schop gaat. Samsung trekt het gelijk met de S20 en S20+ die eveneens een nieuwe ontwerpstijl krijgen.

Dit jaar wil Samsung de Galaxy S11e een afgerond beeldscherm geven net als bij de S20 en S20+. En ook een gecentreerde punch-hole selfiecamera is van de partij. Wat de instap S20 ook gemeen heeft is de rechthoekige cameramodule achterop. Die zit ook bij de S11e in de linkerbovenhoek en telt hier 3 camera's.

Samsung Galaxy S11e CAD render

Het gerucht ging al langer dat de S11e er zo uit kwam te zien maar nu wordt het ook bevestigd in de vorm van bovenstaande bouwtekeningen die door @onleaks op de kop zijn getikt er verschenen op pricebaba. Eerder publiceerde @onleaks al plaatjes van de Samsung Galaxy S20 en die lijken sterk op de S11e nu. Tot en met de nieuwe plek van de knoppen aan toe.

Vingerafdrukscanner in het scherm

En had de Samsung Galaxy S10e nog een vingerafdrukscanner in de powerknop, die lijkt op deze renders te klein om nog te huisvesten. Daarom denken we dat hij komend jaar in het beeldscherm zit. De bron denkt dat die tussen de 6,2 en 6,3 inch groot is. Eerdere geruchten spraken over 6,3 inch dus dat zit er niet ver vanaf. Zeker weten doen we het ergens begin 2020. Mogelijk wordt de S20-serie halverwege februari aangekondigd.

Ontvang een e-mail wanneer de Galaxy S11e verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel