NieuweMobiel.NL verbetert zoekmogelijkheid


Vanaf heden neemt NieuweMobiel.NL, de grootste en meest gebruiksvriendelijke mobiele telefoon vergelijkingssite van Nederland, een verbeterd zoekscherm in gebruik. Zo is het vanaf nu mogelijk telefoons te zoeken die bepaalde functies juist missen.

Zo zullen zakelijke gebruikers in sommige gevallen juist op zoek zijn naar een mobiele telefoon zónder ingebouwde camera, omdat dit bijvoorbeeld niet toegestaan is op de werkvloer. Ook zal het vanaf nu mogelijk zijn om meer eenvoudiger toestellen te vinden, zonder poespas die u toch niet gebruikt. Immers, waarom betalen voor iets wat u toch niet gebruikt?

Verbeterd zoekscherm
Verbeterd zoekscherm NieuweMobiel.NL

Zo zoeken we in het voorbeeld hierboven op mobiele telefoons die wél over Quad Band of Tri band beschikken, alsmede HSDPA, maar géén ingebouwde camera bezitten.

Functies uitsluiten werkt door de eigenschap tweemaal te selecteren; éénmaal om deze aan te vinken en tweemaal om deze uit te sluiten. Het werkt heel intuïtief en spreekt eigenlijk voor zich. Kom er zelf achter en probeer ons nieuwe zoekscherm uit.

Gebruiker voorop
Deze nieuwe mogelijkheid stelt de gebruiker in staat om nog beter een mobiele telefoon te vinden die aan zijn of haar wensen voldoet. We krijgen geregeld wensen van bezoekers om bepaalde functionaliteiten toe te voegen om zodoende onze dienstverlening te verbeteren. We luisteren áltijd naar onze bezoekers en doen er alles aan om hun wensen te realiseren. Blijf daarom nieuwe wensen insturen. We zijn u hiervoor, net als al onze bezoekers, erg dankbaar voor!Praat mee over dit artikel