Nieuwe kleuren Huawei P30 Pro; Mystic Blue en Misty Lavender


Huawei toonde op de IFA-beurs in tegenstelling tot veel andere fabrikanten geen nieuwe telefoons. Het introduceerde wel haar nieuwe mobiele processor met 5G-ondersteuning en bracht 2 nieuwe kleuren van de Huawei P30 Pro mee.

De Huawei P30 Pro was tot gisteren alleen verkrijgbaar in de kleuren Aurora, Amber Sunrise, Breathing Crystal en Black. Maar na vandaag kunnen we daar ook Misty Lavender en Mystic Blue aan toevoegen. De in het buitenland verkrijgbare Pearl White blijft helaas waar hij blijft; niet in Nederland.

Huawei P30 Pro Mystic Blue en Misty Lavender
Mystic Blue en Misty Lavender

Beide kleuruitvoeringen krijgen een dubbele afwerking; glossy en mat. Deze matte afwerking voelt iets stroever aan waardoor hij in theorie minder snel uit je handen glipt. Qua specificaties verschillen deze nieuwe uitvoeringen niet. Je krijgt dus nog steeds een grote Android met drievoudig camerasysteem met 10 tot 50x SuperZoom Lens. Wanneer de Mystic Blue en/of Misty Lavender uitvoering beschikbaar zijn is nog niet bekend.

Kirin 990 5G

Naast bovenstaande kleurtjes kondigde Huawei wel degelijk een nieuw product aan. De Kirin 990 is het bedrijfs eerste 5G-SoC. Dit wil zeggen dat de 5G-modem op de chipset zelf zit. Deze oplossing is volgens Huawei daardoor kleiner en energiezuiniger. De chipset kent naast een octacore CPU, Mali-G76 GPU ook nog een dual-core 'Da Vinci' NPU. Deze Neural Processing Unit handelt AI-taken af waar vooral de camera- en videomodus gebruik van maken. De chipset zullen we in de toekomst aantreffen in nieuwe vlaggenschepen. Eerste die op de planning staat is de Mate 30 en 30 Pro.

Als eerste de Huawei Mate 30 hebben?Ontvang eenmalig een e-mail zodra deze in de winkel ligt


Prijsvergelijker Huawei P30 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
128 GB Black Refurbished
€ 210,99 € 214,98   Bekijk
bol.com Partner
128 GB Breathing Crystal
€ 365,00 € 365,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Huawei P30 Pro


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel