NieuweMobiel.NL lanceert prijsvergelijker

· 4 reacties


Sinds vandaag is het mogelijk om op NieuweMobiel.NL ook de prijzen van telefoons bij verschillende webshops te vergelijken. Zo kun je voortaan je favoriete toestel zo goedkoop mogelijk aanschaffen en betaal je nooit meer teveel!

In het overzicht bij een willekeurige telefoon heb je de keuze voor drie prijsopties: in combinatie met een 1-jarig abonnement, een 2-jarig abonnement, of de prijs van een los toestel. Bij een abonnement zijn veel mobiele telefoons zelfs gratis. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar het abonnement met de laagst gevonden prijs.

NieuweMobiel.NL met prijzen

Beste deal

Martijn Rodenboog van NieuweMobiel.NL: "NieuweMobiel.NL is veel meer dan een verzameling telefoons. Met het toevoegen van realtime prijzen van de populairste webshops denken we kritische telefoonkopers van nog meer relevante informatie te voorzien om de beste deal af te sluiten."

Vooral de prijzen in combinatie met een abonnement zullen consumenten op zoek naar een smartphone aanspreken. Zij zien direct vanaf welk abonnement een toestel gratis is. Maar ook wie op zoek is naar een los toestel, of simpelweg op koopjesjacht is, ziet direct waar de telefoon van zijn keuze het voordeligst verkrijgbaar is. Voor wie op zoek is naar louter de beste SIM-only-deal kon al terecht op NieuweSimOnly.NL.

Uitgebreid zoeken

NieuweMobiel.NL was al de plek waar je zeer uitgebreid kunt zoeken naar mobiele telefoons. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een telefoon met minimaal een 1 GHz-processor, 8 megapixel camera dat niet op Symbian draait en met een flinke 1500 mAh-batterij? Geen probleem! Vanaf nu vind je daar ook de beste prijzen bij!Praat mee over dit artikel