NieuweMobiel.NL maakt zoeken op kleur en opslag overzichtelijker


Het vinden van je volgende nieuwe mobiel wordt een stuk overzichtelijker. NieuweMobiel.NL lanceert een geheel nieuw zoekformulier waarbij je nu beter en overzichtelijker op kleur en geheugen kunt zoeken.

Voorheen kon je alleen uit een lijst de kleur en opslag-combinatie selecteren. En dat op tekst alleen. Vanaf 4 juni 2019 is het ook visueel mogelijk om dit te doen. Kies de kleur van je nieuwe mobiel en in het overzicht krijg je dan meteen de scherpste aanbiedingen te zien in de juiste kleur. Hoe logisch dit ook klinkt, bij veel andere vergelijkers is het niet eens mogelijk om op kleur te zoeken, laat staan dat dit in één oogopslag zichtbaar is.

NieuweMobiel.NL zoekformulier
Overzichtelijk op kleur zoeken

Deze nieuwe manier van zoeken en weergeven is geïnspireerd door onze zustersite gsmabos.nl. Deze werd begin 2019 gelanceerd en daar was het vanaf het begin al mogelijk om op deze manier te zoeken. Dit werd zo gewaardeerd dat dit nu z'n weg naar NieuweMobiel.NL vindt.

Anders dan andere vergelijkers

NieuweMobiel.NL wil zich met dit overzichtelijker zoekformulier onderscheiden met andere telefoonvergelijkers. We zijn al anders dan andere vergelijkers omdat wij niet alleen aanbiedingen tonen die voor ons het meeste opbrengen. Wij tonen alle aanbiedingen, gesorteerd op het meeste voordeel voor jou. Ook vallen we je niet lastig met een tip-suggestie bovenaan. Die brengen het meeste op voor vergelijker, niet voor jou.Praat mee over dit artikel