NieuweMobiel.NL introduceert zoeken op abonnementen zonder inkomenstoets

· 3 reacties


Sinds 1 mei 2017 moet je voor het afsluiten van een abonnement met toestel in sommige gevallen inzage geven in je inkomen en uitgaven. Niet iedereen zit hier op te wachten en daarom introduceert NieuweMobiel.NL zoeken op abonnementen zonder inkomenstoets.

De regels rondom het afsluiten van een abonnement met toestel zijn sinds 1 mei 2017 een stuk strenger geworden. Wie meer dan 250 euro leent voor een nieuwe mobiel krijgt een inkomenstoets met een BKR-vermelding. Voor wie meer wil weten over deze inkomenstoets en welke gevolgen dat heeft verwijzen we door naar deze uitlegpagina. Nu zit niet iedereen te wachten op een BKR-vermelding en dat begrijpen we heel goed. Er zijn diverse manieren om onder deze inkomenstoets uit te komen, waaronder vooraf bijbetalen, en daarbij helpt deze nieuwe zoekoptie.

Inkomenstoets filter
Eén vinkje, zo simpel is het

Wie op bijvoorbeeld de abonnementspagina van de Samsung S8 kijkt ziet vanaf nu een vinkje "Geen inkomenstoets". Eenmaal aangevinkt worden alleen abonnementen getoond waarvoor je geen inkomenstoets hoeft te ondergaan. Er worden dan alleen abonnementen getoond waarbij je onder de grens van 250 euro blijft. Voor duurdere smartphones zoals de Samsung S8 en iPhone 7 Plus geldt dat je vooraf een deel moet bijbetalen. Hoeveel precies en voor de laagste prijs rekenen wij voor je uit.

Uitgebreid filter

Naast dit nieuwe filter kun je ook nog steeds zoeken op looptijd, maximale maandkosten, hoeveel je maximaal vooraf wilt bijbetalen, aantal belminuten, hoeveel data en met welke downloadsnelheid, bij welke providers je wilt zitten en op welk netwerk dat moet zijn. Met andere woorden; we bieden nog steeds de meest uitgebreide filters van alle vergelijkingswebsites. Bovendien blijft dat we alle aanbieders en abonnementen blijven inlezen ongeacht wat onze vergoeding daarover is. De goedkoopste aanbieding voor jou is waar we op sorteren.

Vragen? Stel ze gerust hieronder en we leggen het graag aan je uit!Praat mee over dit artikel