BlackBerry Q10 vanaf 29 mei in de winkels


Telefoons met een volledig toetsenbord zie je (helaas) niet veel meer vandaag de dag, maar daar kan vanaf 29 mei wel eens verandering in komen. Dan moet de BlackBerry Q10 met het BlackBerry 10 OS namelijk in de winkels liggen.

De BlackBerry Q10 is het tweede toestel onder het nieuwe BlackBerry 10 besturingssysteem, na de Z10 die we eerder hier al eens reviewden. Het is echter het eerste BlackBerry-toestel met een volledig toetsenbord, iets waar BlackBerry's om bekend staan.

Blackberry Q10 Black and White
De Blackberry Q10 in het zwart en wit

Toch hoef je niet in alle gevallen uit te wijken naar het toetsenbord. Het toestel beschikt namelijk 'gewoon' over een touchscreen. Bovendien krijg je de voor BlackBerry 10 bekende functies zoals de BlackBerry Hub die alle conversaties voor je op één plek verzamelt en natuurlijk het populaire BBM berichtensysteem. En of dat allemaal nog niet genoeg is is er keuze uit 120.000 apps uit BlackBerry World. De Q10 is al vanaf € 595 verkrijgbaar en moet rond 29 mei verkrijgbaar zijn bij KPN, T-Mobile, Vodafone en geautoriseerde dealers. Alle prijzen vind je hier.


Prijsvergelijker BlackBerry Q10

Toon alle aanbiedingen van de BlackBerry Q10


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel