NieuweMobiel.NL start navigatiesite

· 1 reactie


NieuweMobiel.NL start een zustersite over navigatiesystemen. Met NieuweNavigatie.NL zoek en vergelijk je eenvoudig alles wat met navigatie te maken heeft op een vergelijkbare manier als op NieuweMobiel.NL + maak kans op een navigatiesysteem!

NieuweNavigatie.NL is een nieuwe vergelijkingssite voor navigatiesystemen van de makers van NieuweMobiel.NL. Naast het zoeken en vergelijken van navigatiesystemen kunnen bezoekers op deze website het allerlaatste nieuws over navigatie en alle daaraan gerelateerde systemen lezen. Ter ere van onze officiele start verloten we dus een Navigon 2110 MAX die jij kunt winnen!

Navigon 2110 MAX navigatiesysteem
Navigon 2110 MAX navigatiesysteem

Om kans te maken hoef je alleen een productervaring in te dienen van het navigatiesysteem wat je momenteel bezit. Zorg dat je een geldig e-mail adres invoert! Surf eenvoudig naar het systeem waarover je een ervaring wilt achterlaten, bijvoorbeeld door de naam ervan in het 'snelzoeken formulier' rechtsboven in te voeren, en kies voor het tabblad "Meningen". Hier tref je een link aan om eenvoudig je eigen ervaring in te kunnen dienen.

De eerste 100 gebruikerservaringen maken kans op de Navigon 2110 max, met kaarten van heel Europa. Je mag per systeem maximaal 1 gebruikerservaring indienen, maar je bent vrij om van andere systemen ook een ervaring in te dienen!

Over de Navigon 2110 MAX

De Navigon 2110 max is een compact navigatiesysteem met kaarten van heel Europa. De 2110 max beschikt over een breedbeeld touchscreen, rijstrookadvies en geeft een realistische beeld van borden om verwarring te voorkomen. Je gaat goed en voorbereidt op pad met dit complete navigatiesysteem. Meer functies, eigenschappen en foto's van de Navigon 2110 max tref je hier aan.

Streng e-mail beleid

Ingevulde e-mail adressen worden niet weergegeven op onze website en zijn alleen bij ons bekend. We voeren een streng beleid met betrekking tot e-mail adressen en leveren deze niet aan derden. Bekijk ook onze voorwaarden en privacyverklaring.

Over NieuweNavigatie.NL

NieuweNavigatie.NL is een productvergelijker die bezoekers van alle informatie voorziet die nodig is vóór en tijdens de aanschaf van een nieuw navigatiesysteem.Praat mee over dit artikel