Samsung Omnia 7 i8700

6 / 10 op basis van 2 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Samsung Omnia 7 i8700
amsung Omnia 7 schuin 2
amsung Omnia 7 voorkant
amsung Omnia 7 rechterzijkant
amsung Omnia 7 schuin 3
amsung Omnia 7 onderkant 2
amsung Omnia 7 schuin
amsung Omnia 7 achterkant
amsung Omnia 7 onderkant
amsung Omnia 7 bovenkant

Vergelijkbaar met de Omnia 7 en wel verkrijgbaarReviews over de Samsung Omnia 7 i8700

6,0
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“Samsung Omnia 7 i8700 review”

·

 • Bouwkwaliteit
 • Beeldscherm
 • Interface
 • Toetsenbord
 • Camera
 • Uiterlijk
 • Ontbreken Nederlands woordenboek

Samsung Omnia 7 i8700 review: samsung Omnia 7 i8700 review Beter laat dan nooit. Een gezegde dat de lading aardig lijkt te dekken bij het op de markt komen van Windows Phone 7. Microsoft is op een hoop technologieterreinen geen voorloper meer. Met de tot vandaag recentste versie van hun besturingssysteem voor mobiele telefoons, Windows Mobile 6.5, liepen ze al enige tijd hopeloos achter de feiten aan. Maandag 11 oktober presenteerden ze dan ook een compleet nieuw besturingsysteem. Meteen na de presentatie van Windows Phone 7 kregen wij een toestel mee om te kunnen ervaren hoe dit besturingssysteem zich in de praktijk weet te weren.


·

Geweldig toestel als je zou kunnen updaten. Werkelijk een crime om dat voor elkaar te krijgen.

0 0

Alle Samsung Omnia 7 i8700 reviews


De Samsung Omnia 7 i8700 in het nieuws

easer

Windows Phone 7 Hands-on

Telecomnieuws ·

Het lange wachten op Windows Phone 7 is voorbij. Microsoft presenteerde vandaag het mobiele besturingssysteem, en liet ons er alvast mee spelen.

Samsung, LG en HTC lieten bij op de Nederlandse persconferentie drie Windows Phone 7-toestellen zien, die naar de Nederlandse markt zullen komen: De Samsung Omnia 7, de LG Optimus 7 en de HTC Trophy. De HTC is al vanaf 21 oktober te koop. De andere fabrikanten volgen in november.

Promo-filmpjes

Hoewel de toestellen uiterlijk iets verschillen, lijken ze technisch erg op elkaar. Microsoft stelt eisen aan de processor. Die moet een klokfrequentie van minimaal 1 Ghz hebben. Het scherm heeft een verplichte resolutie van 800 x 480 pixels, dus op alles telefoons die wij in onze handen hadden sterk vergelijkbaar.

Voor iedereen die zich afvraagt of het nieuwe OS in het echt net zo vlot werkt als het in de promo-filmpjes lijkt, hebben wij alvast het verlossende antwoord: Ja! Microsoft doet niet zijn uiterste best de concurrentie na te apen, en komt met een origineel concept met potentieel, dat intuitief werkt. Windows Phone 7 heeft absoluut de 'hebben, hebben, hebben'-factor. Groot nadeel is dat het nieuwe systeem vooralsnog alleen in het Engels beschikbaar is, en dat je dus geen Nederlandse woordenboekfunctie hebt. Dat is erg vervelend als je in het Nederlands met mensen mailt of sms't. Voor een versie in onze moerstaal zul je tot het voorjaar van 2011 moeten wachten.

Samsung Omnia 7

Samsung benadrukte bij de presentatie van de Omnia 7 voornamelijk de kwaliteiten van het scherm. Het exemplaar op de Omnia 7 meet 4 inch, en is inderdaad heerlijk helder door het gebruik van Samsungs bekende AMOLED-techniek. De Omnia 7 steekt op dit punt absoluut boven de andere gepresenteerde toestellen uit. Samsung heeft met 'Daily Briefing' eigen content aan het toestel toegevoegd. Met de Daily Briefing-applicatie kun je het weer, agenda en sociale media bijhouden. Die zelf-toegevoegde applicatie is overigens de traagst-ladende van het hele systeem.

Omnia
Samsung Omnia 7 in actie

Aan de buitenkant valt het strakke design van het toestel op. Toch voelt de telefoon niet erg luxe of exclusief aan. Het gebruik van plastic en het lage gewicht zijn daarvan waarschijnlijk de oorzaak. De adviesprijs van het toestel is officieel nog niet bekend, maar ligt , zoals wij al eerder meldden, rond de 600 euro. Wij hebben dit toestel al in huis, dus je kunt binnenkort een uitgebreide review verwachten!

LG Optimus 7

Het Koreaanse LG wil consumenten overtuigen om voor de Optimus 7 te kiezen door te focussen op Play To, een applicatie op de telefoon die het mogelijk maakt om - via een ook bij LG aan te schaffen apparaatje - media naar je TV te streamen. Play To maakt gebruik van DNLA-techniek. Live in actie doet Play To goed zijn werk. Daarnaast voegt LG Scansearch toe, een applicatie die gebruik maakt van Augmented Reality. Wie in het rond 'kijkt' met de lens van het toestel ziet belangrijke plaatsen in de buurt. Richt je de camera omhoog, dan zie je het weer. Richt je de camera in New York naar beneden, dan zie je wanneer de metro rijdt.

Lg
De LG Optimus 7 streamt direct naar je TV

De Optimus 7 is iets kleiner dan de Samsung Omnia 7, en kan daardoor voor mensen met kleine handen iets prettiger zijn in het gebruik. Het design is, zoals we van LG gewend zijn, iets minder minimalistisch dan dat van Samsung. Het is een kwestie van smaak waar je de voorkeur aan geeft. De Optimus 7 is voor 549 euro de jouwe.

HTC Trophy

HTC brengt op 21 oktober de Trophy naar de winkel. Het toestel is van hetzelfde formaat als de LG Optimus 7. Met een adviesprijs van 500 euro is dit het goedkoopste toestel van de drie. HTC voegt aan Windows Phone 7 een applicatie toe die sterk doet denken aan de Sense-interface zoals we die kennen van de Android-toestellen van het merk. De bekende flipklok is aanwezig. Helaas niet op het homescreen, maar alleen als je zelf de HTC-applicatie opent. Mark Moons van HTC zei desgevraagd dat het Taiwanese bedrijf in de toekomst graag meer mogelijkheden heeft om de interface van Windows Phone 7 aan te passen. Microsoft en HTC zijn daarover in gesprek.

Htc trophy
De Sense-app van HTC in beeld

In vergelijking met de toestellen van andere merken voelt dit toestel, naar onze smaak, iets luxer en exclusiever, wellicht door de chrome-rand die de Trophy siert.

 • Tags:
 • hands on
 • htc
 • lg
 • omnia 7
 • optimus 7
 • samsung
 • trophy
 • windows phone 7

amsung i8700

Ook eerste Windows Phone 7 toestel van Samsung officieel

Telefoonnieuws ·

We hadden hem al voorspeld; het eerste toestel met Windows Phone 7 van Samsung; de Samsung i8700 Omnia 7. We wisten al wat hij moest kosten, nu weten we ook wat hij allemaal kan.

Want de prijs ligt met 539 EURO vrij hoog, nu weten we tenminste ook wat hij allemaal kan. Zo beschikt de Omnia 7 over een 1 GHz Qualcomm (QSD8250) processor, 4 inch Super AMOLED touchscreen met WVGA resolutie (800 x 480 pixels), 5 megapixel camera met 720p video-opnamekwaliteit, 8 GB aan intern geheugen, FM radio ontvanger en WiFi-n ondersteuning. Vrijwel gelijk aan de Galaxy S dus, maar dan met Windows Phone 7.

Samsung i8700 Omnia 7

Toch een compleet pakket, al weten we nog niet geheel zeker wanneer we de Omnia 7 in de winkel mogen verwachten. Blijf ons vandaag in de gaten houden voor nog meer Windows Phone 7 nieuws.

 • Tags:
 • i8700
 • omnia 7
 • samsung
 • windows phone 7

Beknopte specificaties van de Samsung Omnia 7 i8700

Afmetingen 122,4 x 64,2 x 10,99 mm
Gewicht 139 gram
EAN codes 8806071088914
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 4.0 inch, AMOLED
Hardware
Camera 5 MP
Processor 1 GHz, Qualcomm Snapdragon
Selfiecamera VGA camera
Geheugen
Intern geheugen 8 GB (Opslaggeheugen)
Geheugenkaart-slot
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle Samsung Omnia 7 i8700 specificaties


Alternatieven van de Samsung Omnia 7 i8700

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
Samsung Omnia 7 i8700
Apple iPhone SE (A1662)
 Huidig product 
Kleurenbeeldscherm4.0 inch, AMOLED4.0 inch, TFT
Camera5 MP12 MP
Processor1 GHz, Qualcomm SnapdragonApple A9
SelfiecameraVGA camera1.2 MP
Intern geheugen8 GB (Opslaggeheugen)128 GB (Opslaggeheugen), 16 GB (Opslaggeheugen), 32 GB (Opslaggeheugen), 64 GB (Opslaggeheugen), 2 GB (Werkgeheugen (RAM))
Geheugenkaart-slot
BatterijVerwisselbaar1624 mAh
4G (LTE)

Volledige vergelijking Samsung Omnia 7 i8700 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de Samsung i8700