Nokia Lumia 630 Dual SIM


Nokia Lumia 630 Dual SIM
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Nokia Lumia 630 Dual SIM

 • Eerste Dual SIM-telefoon met Windows Phone
 • Uitgebreide Dual SIM-mogelijkheden dankzij Smart Dual SIM
 • Compact formaat dankzij 4,5 inch scherm
 • Verwisselbare hoesjes verkrijgbaar in meerdere kleuren

Minpunten Nokia Lumia 630 Dual SIM

 • Bedieningsknoppen worden op het scherm getoond waardoor je wat minder scherm hebt

De Nokia Lumia 630 Dual SIM in het kort

De Nokia Lumia 630 Dual SIM is een redelijk betaalbare smartphone met een niet onaardig 4,5 inch groot beeldscherm. Maar bovenal is het een Windows Phone voorzien van Dual SIM-mogelijkheden.

Smart Dual SIM

Dual SIM-telefoons zijn natuurlijk niets nieuws maar toch is de Lumia 630 Dual SIM de allereerste Dual SIM-telefoon met Windows Phone. Hiermee onderstreept Microsoft het belang van dergelijke telefoons en kan er voor het eerst ook een Windows Phone met zulke eigenschappen gekozen worden. De Nokia Lumia 630 Dual SIM is voorzien van Smart Dual SIM waarmee het mogelijk is om het ene gesprek in de wacht te zetten als je op het andere nummer gebeld wordt. Wil je iemand bellen of een bericht versturen, dan kun je selecteren welke simkaart je wilt gebruiken. Zo hou je de kosten in bedwang en blijf je maximaal bereikbaar.

Gratis navigatie en gratis muziek

De Nokia Lumia 630 Dual SIM is uitgerust met diverse gratis apps waaronder MixRadio waarmee je naar honderden verschillende samengestelde lijsten muziek kunt luisteren. Het is zelfs mogelijk deze te downloaden zodat je ze kunt afspelen als je geen bereik hebt of niet met hoge data-kosten opgezadeld wilt worden. Ook gratis is de HERE Drive navigatiesoftware. Hiermee krijg je gesproken instructies om van A naar B te rijden of te wandelen. Ga je liever met het openbaar vervoer dan is er HERE Transit met ook ondersteuning voor de Nederlandse openbaar vervoer-aanbieders. Los van deze apps zijn er nog vele apps verkrijgbaar, zowel betaald als gratis.

Belangrijkste Nokia Lumia 630 Dual SIM specificaties

 • 5 megapixelcamera inclusief HD-video
 • Dualsim-mogelijkheden
 • 8GB opslagruimte, uit te breiden met microSD-kaart
 • Quadcore Snapdragon 400-processor op 1,2 GHz
 • Compact 4.5 inch scherm beschermd door Corning Gorilla-glas
 • Bekijk alle Nokia Lumia 630 Dual SIM specs

Pas hem aan

Het mooie van de Lumia 630 Dual SIM is dat als je hem zat bent hem eenvoudig kunt vernieuwen dankzij de verwisselbare achterkantjes. Die zijn in verschillende kleuren beschikbaar. Het verwisselen is bovendien handig als de cover beschadigd is, simpelweg vervangen en je Lumia 630 Dual SIM is weer als nieuw. De dames onder ons zouden de kleur van de cover afstemmen op de kledingkeuze of nagellak.


Concurrenten van de Nokia Lumia 630 Dual SIM

Vergelijk de Nokia Lumia 630 Dual SIM met deze producten


Praat mee over de Nokia 630 Dual SIM