Motorola Razr review


Met de Razr, in de Verenigde Staten te koop als ‘Droid Razr’, blaast Motorola de Razr-serie nieuw leven in. De populaire reeks van weleer, die gekenmerkt werd door dunne toestellen met een design met scherpe lijnen, is terug.

Door de opkomst van smartphones ging de Razr-serie ten onder. Consumenten veranderden hun voorkeur: wie eerder een zo dun mogelijk mobieltje wilde, liet de platte Motorola’s liggen voor een smartphone, die weliswaar dikker, maar ook multifunctioneler was.

Mede dankzij de keuze voor Android wist Motorola er weer bovenop te komen. Vooral in de Verenigde Staten wist het merk een aantal populaire toestellen op de markt te zetten. Door de voortschrijdende techniek en de steeds groter wordende smartphoneschermen komt een dunne telefoon weer binnen bereik van Motorola. De Amerikanen maakten de dunste smartphone tot op heden, en gebruiken daarvoor weer de naam die in het verleden succes bracht: Razr. In deze review testen wij dit dualcore toestel met groot 4.3 inch scherm. De concurrenten van het toestel zijn voornamelijk de HTC Sensation XE en Samsung Galaxy S II. We danken Belsimpel.nl voor het testexemplaar. Zij zijn overigens ook één van de weinigen waar je dit toestel kunt bestellen.

Wat zit er bij het toestel?

In de kleine doos treffen we het toestel, een handleiding, een lader een een USB-snoer aan. Een compleet standaardpakket, dus. Daarover hebben we niets te klagen. De Motorola Razr is voorzien van de gebruikelijke plastic beschermfolies voor het scherm en de achterkant. Een veilige verzending is daardoor min of meer gegarandeerd. Verder zien we weinig bijzonders aan de verpakking, dus is het tijd om aan de slag te gaan met het toestel!


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel