Motorola Moto G10 Play

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


Beschrijving van de Motorola Moto G10 Play

De eerste berichten over de G10 Play stammen uit november 2020. Toen verscheen er een render van het toestel. Eerste verschil dat opvalt is de nieuwe plek van de selfiecamera. In plaats van bovenin in een inkeping (notch) zit die bij de G10 Play in een schermgat in de hoek. Achterop vinden we nog altijd 3 verschillende camera's. Overige specificaties ontbreken nog.


De Motorola Moto G10 Play in het nieuws

ts Moto G10 Play Onleaks

Render toont aankomende Motorola Moto G10 Play

Geruchten ·

De opvolger van de Moto G9 Play komt er aan en de selfiecamera zit ditmaal in een schermgat in plaats van in een notch. Zo blijkt uit een verschenen render van Steve Hemmerstoffer, beter bekend als @onleaks.

Lenovo kondigde de Motorola Moto G9 Play in augustus van 2020 aan dus het is wat gek om 3 maanden na dato het al te hebben over een opvolger. Een opvolger die we voor het gemak maar even Moto G10 Play noemen maar die uiteindelijk ook onder een geheel andere naam uit zou kunnen komen.

Motorola Moto G10 Play

Volgens het bericht wordt het scherm zo'n 6,5 inch groot, net zo groot als het Max Vision-scherm van de G9 Play. Nieuw echter aan het scherm is het schermgat voor de selfiecamera. Op diens voorganger werd nog gebruikt gemaakt van een notch maar dat is een ontwerpstijl waar veel fabrikanten inmiddels van afgestapt zijn.

Moto G10 Play aankondiging

De afmetingen van het toestel komen uit op 165,3 x 75,4 x 9,5 millimeter. Zouden we de cameramodule meerekenen dan komen we uit op een dikte van 10,4 millimeter. Bovenop zit nog altijd een 3,5mm koptelefoonpoort en de vingerafdrukscanner vinden we in de zijkant. Steve verwacht een officiele lancering in de "komende weken". Gelet op wanneer de G9 Play werd aangekondigd lijkt ons dat sterk maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit.

  • Tags:
  • lenovo
  • motog10play
  • motorola
  • onleaks

Vragen en antwoorden over de Motorola G10 Play