Microsoft Lumia 435


Microsoft Lumia 435
Microsoft Lumia 435 achterkant zwart
Microsoft Lumia 435 achterkant groen
Microsoft Lumia 435 achterkant oranje
Microsoft Lumia 435 achterkant wit
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,0 inch
Camera
2,0 megapixel

Pluspunten Microsoft Lumia 435

  • Zeer voordelige maar volwaardige smartphone
  • Het 4 inch beeldscherm is in deze prijsklasse niet eens zo klein
  • Veel gratis software waaronder volledige en gesproken navigatie
  • Prima geschikt als beginnerstelefoon

Minpunten Microsoft Lumia 435

  • Qua hardware wel erg eenvoudig

Prijsvergelijker Microsoft Lumia 435
  Prijs Incl. bezorging    
bol.com € 129,95 € 129,95   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Microsoft Lumia 435


De Microsoft Lumia 435 in het kort

De Microsoft Lumia 435 is de voordeligste Windows Phone die Microsoft tot op heden heeft aangekondigd. Het in januari 2015 uitgebrachte toestel heeft een adviesprijs van nog geen 70 euro maar biedt toch een volwaardige smartphone-ervaring.

Enkele extra's voor een instapper

In de basis is de Lumia 435 een doodeenvoudige smartphone. Het scherm meet 4 inch in diagonaal, achterop zit een camera van niet meer dan 2 megapixel en binnenin handelt een dual-core processor al je opdrachten af. Toch zien we bij deze instapper enkele zaken terug die je niet bij veel andere concurrenten ziet. Zo is er een selfiecamera, 1 GB aan RAM-geheugen en 30 GB aan gratis online opslaggeheugen.

Lumia-specifieke functies

De Microsoft Lumia 435 draait onder Windows Phone 8.1 met daarbovenop de Lumia Denim-update. Hierdoor heb je niet alleen de beschikking over enkele Lumia-specifieke functies zoals de Lumia Camera, Live Folders en de HERE navigatiesuite, je krijgt ook beschikking over de spraakassistent Cortana en het nieuwe Word Flow-toetsenbord. Nu is Cortana op het moment van aankondigen nog niet in het Nederlands beschikbaar, wie een beetje Engels praat kan er toch mee overweg. En met het Word Flow-toetsenbord veeg je van letter naar letter om woorden te maken. Het lijkt qua werking sterk op Swype en zorgt dat berichten net even iets sneller ingevoerd kunnen worden.

Belangrijkste Microsoft Lumia 435 specificaties

  • 8GB opslag maar uitbreidbaar dankzij microSD-geheugen
  • 2 megapixel hoofdcamera
  • Handzaam 4.0 inch beeldscherm inclusief Corning Gorilla-glas
  • Dualcore Snapdragon 200 processor op 1,2 GHz, 1 GB RAM-werkgeheugen
  • Bekijk alle Microsoft Lumia 435 specs

Strakke en minimalistische vormgeving

Los van een betaalbare smartphone met redelijk wat mogelijkheden ziet de Microsoft Lumia 435 er niet eens zo goedkoop uit. Hij is vrij strak vormgegeven met rechte lijnen, een groot frontpaneel en in enkele opvallende kleuren. Zo is de 435 naast het traditionele wit en zwart ook verkrijgbaar in het fel oranje en groen. Van de Lumia 435 is ook een variant uitgekomen met Dual SIM-mogelijkheden; de Lumia 435 Dual SIM.

Goedkoopste Microsoft Lumia 435 prijzen

Microsoft moet de Lumia 435 nog naar de winkels brengen, in de tussentijd kun je er al wel alvast één reserveren. Prijzen van de Lumia 435 in combinatie met een abonnement laten nog even op zich wachten, er zijn alleen losse prijzen bekend. Zo heb je al voor €0 een exemplaar in huis. Je hebt dus alweer flink wat geld bespaard in vergelijking met toen hij voor het eerst verkrijgbaar was. Wie als eerste met een exemplaar wou rondlopen moest toen een stevige € 79 neerleggen. Microsoft heeft alleen een versie beschikbaar met 8 GB aan opslagruimte. Daar is echter eenvoudig wat aan te doen door zelf een geheugenkaart (type MicroSDHC) te plaatsen.


Concurrenten van de Microsoft Lumia 435

Vergelijk de Microsoft Lumia 435 met deze producten


Praat mee over de Microsoft 435