LG Stylus 2


LG Stylus 2 (K520)
LG Stylus 2 bruin schuin pen
LG Stylus 2 bruin voorkant onderkant pen
LG Stylus 2 bruin voorkant linkerzijkant onderkant pen
LG Stylus 2 bruin voorkant linkerzijkant
LG Stylus 2 bruin voorkant rechterzijkant pen
LG Stylus 2 bruin gedraaid
LG Stylus 2 bruin linkerzijkant
LG Stylus 2 bruin achterkant rechterzijkant
LG Stylus 2 bruin achterkant
LG Stylus 2 bruin bovenkant schuin pen
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarBruin
Schermformaat
5,7 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten LG Stylus 2

 • Digitaal radio luisteren in hoge kwaliteit (DAB+)
 • Tekenen met meegeleverd pennetje
 • Groot HD-beeldscherm

Minpunten LG Stylus 2

 • Voelt door plastic behuizing wat goedkoop aan

Prijsvergelijker LG Stylus 2
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Telfort € 16,00 € 0,00 300 2000 MB   Tip

Toon nog meer aanbiedingen van de LG Stylus 2 met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De LG Stylus 2 in het kort

De LG Stylus 2 kent een groot 5,7 inch beeldscherm wat daarmee ideaal is om aantekeningen op te maken. Hiervoor levert LG er een speciaal pennetje bij, genaamd een stylus. Wat deze Stylus verschilt met z'n voorganger en wat je allemaal aan het toestel hebt gaan we hier proberen uit te leggen.

Overal radio luisteren in digitale geluidskwaliteit

Over dat pennetje gaan we het zo verder hebben, eerst willen we een ander belangrijke functie bespreken. Deze Stylus 2 ondersteunt namelijk DAB+. Daarmee kun je onderweg naar digitale radio luisteren. Je bent misschien wel bekend met de FM radio waar veel telefoons een ontvanger voor hebben, DAB+ is daar de opvolger van en uiteindelijk moet het FM-radio gaan opvolgen. Het voordeel van DAB+ is dat radio kraakhelder is zonder storing en dat je veel meer zenders kunt ontvangen. En doordat luisteren via DAB+ niet afgaat van je bundel kun je zorgeloos muziek luisteren waar en wanneer je maar wilt. Overigens kun je ook gewoon FM-radio luisteren met de Stylus 2.

LG Stylus 2 bruin voorkant linkerzijkant onderkant pen

Groot canvas in handbereik

Komen we eindelijk op de stylus uit. Uiteraard is dit een belangrijke functie van de LG Stylus 2, het zit immers in de naam. Dankzij deze pen verandert het 5,7 inch grote scherm in een kladblok waar je al je ideeën en gedachten op kwijt kunt. De meegeleverde stylus kent een relatief kleine rubberen punt met een doorsnede van 2,5 millimeter waardoor je kleinere en nauwkeuriger lijnen kunt zetten. Na gebruik berg je de pen op in de daardoor bestemde houder rechtsboven in het toestel. Zo raak je hem ook nooit kwijt. Probeer je er toch zonder pen vandoor te gaan dan waarschuwt de Stylus 2 daarvoor als je te ver weg bent. LG levert een aantal speciale apps mee waaronder 'Screen-off Memo' waarbij je meteen aantekeningen kunt maken zonder het scherm aan te hoeven zetten, 'Pop Memo' zodat je bovenop het scherm memo's kunt schrijven en 'Kalligrafeer Mode' waarin je handschrift op een creatieve manier gepimpt wordt. Ben je niet zo creatief aangelegd dan kun je de pen natuurlijk ook als aanwijzer gebruiken.

Belangrijkste LG Stylus 2 specificaties

 • 5.7 inch groot HD-display met ingebouwde stylus
 • Digitaal radio luisteren dankzij DAB+ ontvanger
 • 8 megapixel selfiecamera met Gesture Shot
 • Quadcore Snapdragon 410-processor op 1,2 GHz en 1,5 GB aan werkgeheugen
 • 13-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD video-opname
 • Razendsnel mobiel 4G-internet
 • 16 GB aan opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-kaartjes
 • Bekijk alle LG Stylus 2 specs

Betaalbare phablet

Natuurlijk is de LG Stylus 2 DAB+ ook gewoon een telefoon met alle bijbehorende functies. Zo is er een 13 megapixel camera achterop waarmee je 4K-video kunt schieten en voorop zit een 8 megapixel exemplaar die de beschikking heeft over Gesture Shot. Natuurlijk ondersteunt ook de Stylus 2 het snellere 4G waardoor je onderweg verzekerd bent van snel mobiel internet. Dit alles heeft LG geprobeerd te verwerken in een elegante behuizing die ondanks z'n schermformaat toch nog zo compact mogelijk is gebleven. Daar is het wat ons betreft redelijk in geslaagd, wel jammer is dat de behuizing van plastic is. Qua processor wordt er gerekend met een Snapdragon 410 die met 1,5 GB wat aan de krappe kant lijkt. Vergelijk de LG Stylus 2 dus niet met een Samsung Galaxy Note die wat dat betreft krachtiger, maar dan ook veel duurder is.

LG Stylus 2 prijzen

De Stylus 2 is beschikbaar bij diverse providers maar is ook als los exemplaar verkrijgbaar. Het voordeligst is momenteel € 209,50. Naast in de losse verkoop kun je er natuurlijk ook voor kiezen om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen. Je hebt al een LG Stylus 2 vanaf 16 euro per maand zonder vooraf bijbetalen. Dat bedrag geldt overigens wel voor een 2-jarig abonnement. Alle eenjarige abonnementen vind je op deze abonnementspagina, selecteer vervolgens links bovenaan in het zoekfilter voor de optie één jaar. Het is daar ook mogelijk te zoeken op belminuten/sms’jes, data en hoeveel je maximaal kwijt wilt zijn aan maandelijkse kosten. Er valt slechts uit één kleuruitvoering te kiezen, te weten: Brown (bruin). Er is alleen een versie met 16 GB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Een groot probleem hoeft dat niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een geheugenkaartje in het toestel stoppen.


Concurrenten van de LG Stylus 2

Vergelijk de LG Stylus 2 met deze producten


Praat mee over de LG Stylus 2