LG Spirit


LG Spirit (H420)
LG Spirit linkerzijkant
LG Spirit achterkant schuin
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,7 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten LG Spirit

  • Licht gebogen vormgeving
  • Bediening zoals de powerknop zit achterop
  • Diverse handige software extra's zoals Knock Code

Minpunten LG Spirit

  • Niet geschikt voor 4G, kijk daarvoor bij de Spirit 4G

De LG Spirit in het kort

De LG Spirit (H420) is het stijlvolle instapmodel van LG van begin 2015. Het toestel kent een ontwerp dat licht gebogen is en daardoor een vrij bijzondere verschijning is. Bovendien zorgt de kromming ervoor dat de Spirit lekker in de hand ligt.

Niet alleen maar looks

Een leuke behuizing is natuurlijk mooi meegenomen maar het gaat er uiteindelijk om wat je er allemaal mee kunt. Gelukkig zit dat bij deze LG Spirit redelijk goed. Het toestel is namelijk uitgerust met een 4,7 inch HD-scherm. Dat is groot genoeg voor alledaags gebruik en is tegelijkertijd ook compact in vergelijking met sommige andere grote telefoons vandaag de dag. Ook hier zorgt de kromming voor een positief effect; het scherm heeft namelijk minder last van weerkaatsing.

LG Spirit linkerzijkant

Betaalbare kracht

Wie overweegt een LG Spirit (Y70) aan te schaffen hoeft daarvoor niet heel diep in de buidel te tasten. Het toestel kent namelijk een vrij aantrekkelijke prijs. En toch krijg je daarvoor een Android-smartphone die redelijk krachtig is. Daarvoor verantwoordelijk is de quad-core processor die op 1,3 GHz geklokt is. De Spirit is daardoor snel genoeg voor allerlei dagelijkse activiteiten, zelfs als je meerdere dingen tegelijkertijd wilt doen. Bovendien is deze chip snel genoeg om vrij uitgebreide games mee te spelen. Het is weliswaar niet de meest krachtigste telefoon maar qua prijs/kwaliteit doet de Spirit het helemaal niet onaardig.

Belangrijkste LG Spirit specificaties

  • 8GB ingebouwde opslag (uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart)
  • 5 megapixel camera + Full HD video-opname
  • Quad-core-processor op 1,3 GHz + 1 GB werkgeheugen
  • 4.7 inch beeldscherm
  • Bekijk alle LG Spirit specs

Twee camera's

Een goede smartphone kan vandaag de dag niet zonder camera. De LG Spirit is aan de achterkant uitgerust met een 5 megapixel camera. Dat klinkt op het eerste gezicht niet veel maar het is in de praktijk genoeg om scherpe foto's te maken. Zelfs als je die later nog eens wilt afdrukken is de resolutie hoog genoeg. De camera kent een zogenaamde autofocus zodat hij automatisch scherp stelt. Om hem hierbij een handje te helpen kun je het onderwerp dat je wilt scherpstellen aanklikken. Ook aan de voorzijde van de Spirit zit een camera die geschikt is voor het nemen van selfies. LG heeft software ingebouwd die het beeldscherm kan verlichten zodat je ook selfies in het donker kunt maken.


Concurrenten van de LG Spirit

Vergelijk de LG Spirit met deze producten


Praat mee over de LG Spirit