LG Spirit 4G


LG Spirit 4G (H440N)
LG Spirit 4G linkerzijkant
LG Spirit 4G achterkant
LG Spirit 4G rechterzijkant schuin
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarGoudGrijsZwart
Schermformaat
4,7 inch
Camera
8,0 megapixel

Pluspunten LG Spirit 4G

  • Speels ontwerp dankzij lichte kromming
  • Geschikt voor snel mobiel internet (4G)
  • Diverse handige selfiefuncties waaronder Gesture Shot
  • Kent voor deze prijs geen onaardige specificaties

Minpunten LG Spirit 4G

  • De knoppen aan de achterkant kan in het begin even wennen zijn

Prijsvergelijker LG Spirit 4G
  Prijs Incl. bezorging    
Central Point € 154,88 € 154,88   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de LG Spirit 4G


De LG Spirit 4G in het kort

De LG Spirit 4G (H440N) maakt deel uit van de mid-range lijn van LG voor 2015. Dat zijn betaalbare telefoons voor alledaags gebruik met redelijke specificaties en een speels ontwerp.

Soft Curve

Deze Spirit 4G van LG krijgt een vrij bijzondere behuizing mee die we eigenlijk alleen bij de duurdere LG's terugzien. Het toestel is namelijk licht gebogen. Dat merk je trouwens alleen goed van de zijkant, bovendien zorgt de bolling ervoor dat hij prettig in de hand ligt. Handig aan die zogenaamde 'curve' is dat weerkaatsing van buitenaf minder goed zichtbaar is op het 4,7 inch grote scherm. Zo heb je er buitenshuis ook nog wat aan.

Belangrijkste LG Spirit 4G specificaties

  • 8 GB aan opslaggeheugen (uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart)
  • Quad-core-processor (Snapdragon 400) op 1,2 GHz, 1 GB aan werkgeheugen
  • Onderweg snel mobiel internetten met 4G (LTE)
  • 8 megapixel camera met Full HD-video
  • Display van 4.7 inch in diameter

Gesture Shot

De LG Spirit 4G is zoals z'n naam al een beetje weggaf geschikt voor snel 4G-internet. Zo kun je onderweg snel filmpjes en webpagina's downloaden. Over het streamen van muziek hoef je je ook geen zorgen te maken. De Spirit 4G is verder uitgerust met een 8 megapixel camera die voorzien is van Gesture Shot. Dat is een functie die door LG bedacht is waarmee je foto's kunt maken door een handbeweging. Hand omhoog en daarna een vuist maken is genoeg om een kiekje te maken. Dat kan handig zijn voor het nemen van een selfie.

LG Spirit 4G linkerzijkant

Knoppen aan de achterkant

Net als bij veel andere LG-telefoons zitten de knoppen bij de LG Spirit 4G (C70) aan de achterkant. Daardoor is er meer ruimte aan de voorzijde voor het scherm en dat houdt het toestel compact. Bovendien denkt LG dat de plaatsing aan de achterzijde een stuk logischer is; je hebt immers meestal daar toch al een vinger zitten. Bovendien is de kans kleiner dat het toestel uit je handen glipt als je tijdens een telefoongesprek het geluid harder wilt zetten. Voor de LG Spirit 4G zijn daarnaast ook diverse accessoires beschikbaar waaronder de bekende Quick Circle hoesjes. Die kennen een ronde uitsnede waardoor de tijd en notificaties weergegeven kunnen worden.

LG Spirit 4G prijzen

Van de LG Spirit 4G zijn op dit moment alleen losse prijzen bekend. Wij vonden al vanaf € 154,88 een aanbieder. Intussen is er alweer aardig wat van de prijs af. Vroege kopers moesten nog € 197,23 betalen voor een los toestel. LG brengt de Spirit 4G uit in de kleuren goud (Gold), grijs (Titanium) en zwart (Black). LG heeft alleen een versie uitgebracht met 8 GB aan opslagruimte. Daar is echter eenvoudig wat aan te doen door een geheugenkaartje (type MicroSDHC) te plaatsen.


Concurrenten van de LG Spirit 4G

Vergelijk de LG Spirit 4G met deze producten


Praat mee over de LG Spirit 4G