HTC One A9s


HTC One A9s
HTC One A9s zwart voorkant linkerzijkant
HTC One A9s zwart overzicht
HTC One A9s zwart achterkant rechterzijkant
HTC One A9s zwart achterkant
HTC One A9s zilver voorkant linkerzijkant
HTC One A9s zilver overzicht
HTC One A9s zilver achterkant rechterzijkant
HTC One A9s zilver achterkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
Pre-orderZilverZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten HTC One A9s

  • Premium ontwerp met gepolijste randen
  • Snelle vingerafdrukscanner
  • Geheel te personaliseren dankzij Freestyle Layout

Minpunten HTC One A9s

  • Uitgebreidere One A9 is mogelijk beter alternatief

Prijsvergelijker HTC One A9s
Maandelijks Eenmalig Looptijd Minuten Data    
Ben € 21,00 € 0,00 24 mnd 100 1000 MB   Bekijk
KPN € 28,00 € 0,00 24 mnd 200 1000 MB   Bekijk
T-Mobile € 31,00 € 0,00 24 mnd 120 1000 MB   Bekijk
Simyo € 12,00 € 309,00 12 mnd 100 500 MB   Bekijk
hollandsnieuwe € 18,00 € 0,00 24 mnd 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 22,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB   Bekijk
Vodafone € 22,50 € 0,00 24 mnd 150 500 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de HTC One A9s met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

Ontvang een e-mail wanneer de One A9s verkrijgbaar is


De HTC One A9s in het kort

De HTC One A9s zou verwart kunnen worden met de opvolger van de A9 uit 2015. Dat ligt toch wat anders. Wat de One A9s dan wel is gaan we hieronder zo goed mogelijk proberen uit te leggen.

Hetzelfde maar anders

Ja, de HTC One A9s heeft nagenoeg hetzelfde uiterlijk als de One A9. Er is een 5 inch beeldscherm met daaronder een vingerafdrukscanner, een grotendeels metalen behuizing en keurig afgeronde hoeken. En toch richt HTC zich met deze One A9s op een hele andere doelgroep. De A9s is goedkoper en is lang niet meer zo high-end. Dat zien we op een aantal vlakken terug. In het beeldscherm bijvoorbeeld. Het AMOLED-paneel is ingeruild voor een IPS-scherm met bovendien een flink lagere schermresolutie. Die komt nu uit op HD. De pixeldichtheid blijft hierdoor steken op net geen 300 wat in principe scherp genoeg is voor de meesten. Toch verliest het scherm scherpte en is bovendien buitenshuis wat minder goed afleesbaar dankzij het schrappen van het AMOLED-scherm.

Belangrijkste HTC One A9s specificaties

  • 5.0 inch Super LCD-scherm met gebogen randen
  • Selfiecam met 5 megapixel grote sensor
  • Krachtige MediaTek helio P10 processor + 3 GB werkgeheugen
  • 13 megapixelcamera met BSI-sensor en RAW-opname
  • 32GB aan opslaggeheugen, uit te breiden tot 2 TB met microSD-kaart
  • Snel mobiel 4G-internet

Mogelijk beter en voordeliger alternatief

Andere verschillen zijn de flink minder krachtige processor en minder lichtsterke hoofdcamera. Het is niet alleen maar kommer en kwel. Zo gaat de resolutie van de selfiecamera omhoog van 4 naar 5 megapixel en ook is de batterij iets groter. De One A9s richt zich dus niet zozeer op de high-end smartphonekoper maar is meer een midrange telefoon geworden. En daar hoort dus een lagere prijs bij. Dat schept meteen mogelijkheden want qua prijs komt hij in het vaarwater terecht van de veel meer high-end One A9 van vorig jaar. De prijs daarvan is namelijk zoveel gezakt dat die misschien wel een beter alternatief is. Zolang die verkrijgbaar is natuurlijk. Hou de A9 dus in overweging als je op zoek bent naar een A9s.

HTC One A9s zwart overzicht

Voordelen van Boost+ en Freestyle Layout

De 13 megapixel camera van de HTC One A9s schiet opnames in RAW-formaat waardoor extra nabeweringsmogelijkheden ontstaan. Er wordt een zogenaamde BSI-camerasensor toegepast die daardoor licht beter moet kunnen opvangen. Dat moet de iets minder lichtgevoelige lens teniet doen. De One A9s is verder voorzien van HTC's eigen Boost+ techniek. Dit zorgt ervoor dat apps zo min mogelijk geheugen en daardoor batterij verbruiken. Het maakt hem bovendien sneller, ook tussen het wisselen van apps. Boost+ werkt automatisch en op de achtergrond maar kan ook handige tips geven. Een andere functie die HTC met de One A9s meelevert is Freestyle Layout. Hiermee kun je het startscherm naar eigen smaak inrichten met bijvoorbeeld stickers en widgets. Maak je HTC One A9s helemaal uniek en persoonlijk.

HTC One A9s prijzen

Op dit moment ligt de HTC One A9s nog niet in de winkel, je kunt hem echter al wel in de voorverkoop verkrijgen. Uiteraard is de One A9s verkrijgbaar met een abonnement maar hij is ook in de losse verkoop verkrijgbaar. Wij vonden al vanaf €349 een webshop. Zoals eerder gezegd is het tevens mogelijk om het toestel in combinatie met een abonnement te kopen. Je hebt dan al een gratis HTC One A9s vanaf 17,50 euro per maand. Je hebt dan overigens wel een tweejarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd kijk dan op deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekscherm links bovenaan filteren op looptijd. In datzelfde zoekscherm kun je ook zoeken op bundels waaronder belminuten, sms’jes en data. Ook kun je er invoeren hoeveel je wilt bijbetalen voor een los toestel. De HTC One A9s is verkrijgbaar in de kleuren zilver (Silver) en zwart (Black). Wat intern geheugen betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 32 GB variant verkrijgbaar. Mocht dat toch echt te weinig zijn dan kun je altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de HTC One A9s

Vergelijk de HTC One A9s met deze producten


Praat mee over de HTC One A9s