HTC Desire 320


HTC Desire 320
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten HTC Desire 320

  • Strak vormgegeven HTC-telefoon
  • Voordelige aanschafprijs
  • Diverse handige HTC-functies zoals BlinkFeed en Video Highlights
  • Full HD-video opnemen

Minpunten HTC Desire 320


De HTC Desire 320 in het kort

Met de HTC Desire 320 laat HTC zien dat mooi vormgegeven telefoons niet duur hoeven te zijn. HTC kennen we natuurlijk van de prachtig vormgegeven premium smartphones, maar dat wil niet zeggen dat alle telefoons van het Taiwanese bedrijf erg prijzig zijn.

Instapmodel

Deze instap Desire 320 kost bijvoorbeeld lost nog geen 140 euro en zal de komende tijd alleen maar in prijs dalen. Zo valt te verwachten dat de 320 het prijsverschil met z'n voorganger de Desire 310 goed zal maken. Dat verschil bedraagt enkele tientjes. Ondanks dat we het hebben over een instapmodel tref je op de HTC Desire 320 wel gewoon een 4,5 inch beeldscherm aan met een prima resolutie van 854 x 480 pixels.

Kleine krachtpatser

Ook ingebouwd is een 5 megapixel camera. Dat klinkt klein maar de sensor is toch groot genoeg om video in Full HD-resolutie op te nemen. Er zijn zelfs tools op de Desire 320 te vinden om video's mee te bewerken. Binnenin zorgt een 1,3 GHz quad-core processor dat alles soepel verloopt. Zo worden video's zonder hapering afgespeeld en vormen games geen enkel probleem. Hiermee is de HTC Desire 320 toch een kleine krachtpatser.

Belangrijkste HTC Desire 320 specificaties

  • 5 megapixelcamera aan de achterkant met Full HD video-opname
  • 4 GB aan opslaggeheugen uitbreidbaar via microSD-geheugenslot
  • Quadcore processor op 1,3 GHz
  • Handzaam 4.5 inch scherm
  • Bekijk alle HTC Desire 320 specs

HTC BlinkFeed

Natuurlijk vinden we ook allerlei handige HTC-functies terug in de Desire 320. Denk dan aan BlinkFeed dat je op de hoogte houdt van updates uit je sociale netwerk. Ook standaard aanwezig is Video Highlights waarmee je korte filmpjes tot 30 seconden kunt maken inclusief achtergrondmuziek. Er zijn diverse thema's om uit te kiezen.


Concurrenten van de HTC Desire 320

Vergelijk de HTC Desire 320 met deze producten


Praat mee over de HTC 320