Acer Liquid M330


Acer Liquid M330
Acer Liquid M330 zwart voorkant rechterzijkant
Acer Liquid M330 zwart linkerzijkant
Acer Liquid M330 zwart achterkant
Acer Liquid M330 zwart rechterzijkant
Acer Liquid M330 zwart bovenkant
Acer Liquid M330 wit achterkant
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarWitZwart
Schermformaat
4,5 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Acer Liquid M330

 • Voordelige Windows 10-telefoon
 • Keurige selfiecamera voor deze prijs
 • Compacte vormgeving
 • Geschikt voor 4G-internet onderweg

Minpunten Acer Liquid M330

 • Voelt wel wat budget aan

Prijsvergelijker Acer Liquid M330
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
hollandsnieuwe € 13,00 € 0,00 - 300 MB   Tip
Telfort € 13,00 € 0,00 - -   Bekijk
Vodafone € 17,50 € 0,00 - -   Bekijk
T-Mobile € 17,50 € 0,00 - -   Bekijk
KPN € 19,00 € 0,00 - -   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Acer Liquid M330 met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Acer Liquid M330 in het kort

De Acer Liquid M330 is een relatief eenvoudige en compacte Windows 10-telefoon die eindelijk eens niet van Microsoft of Nokia is. Dat heeft op bepaalde gebieden voordelen. Zo lijkt deze Liquid M330 bijvoorbeeld totaal niet op een Lumia-telefoon. Ook zit er achterop een vrij grote luidspreker.

Instapmodel met goede selfiemogelijkheden

Voor een instapmodel kent de Liquid M330 nog een vrij behoorlijke selfiecamera. Deze is 5 megapixel groot en kent helaas geen autofocus. Dat heb je voor een selfiecamera trouwens ook niet nodig omdat je er geen extreme close-ups (macro) mee zult maken. Naast selfies kunt je met deze camera ook Skype-gesprekken voeren. Daarvoor hoef je niets aparts te installeren; Skype vind je standaard al in Windows 10 Mobile.

Belangrijkste Acer Liquid M330 specificaties

 • Zowel voorop als achterop een 5 megapixel camera
 • Handzaam 4.5 inch IPS scherm met FWVGA-resolutie
 • Draait Windows 10 met vertrouwde bediening
 • Onderweg snel mobiel internet dankzij 4G (LTE)
 • Quad-core Snapdragon 210 processor op 1 GHz bijgestaan door 1 GB werkgeheugen
 • 8 GB ingebouwde opslag maar uitbreidbaar met microSD-kaartjes

Onderweg snel internet dankzij 4G

Wie thuis een Windows 10 PC heeft staan zal merken dat deze Acer Liquid M330 een prima aanvulling daarop is. Zo draai je gewoon je vertrouwde Office-apps op je telefoon en kun je bestanden via OneDrive eenvoudig uitwisselen. Dat gaat dankzij de 4G-ondersteuning razendsnel. Onderweg internetten met de snelheid van een vaste aansluiting. Vooral in deze prijscategorie is dat een keurige en eigenlijk onmisbare eigenschap. Het betekent ook dat Skype-gesprekken die je onderweg voert in hoge kwaliteit zijn zonder vervelende haperingen.

Acer Liquid M330 zwart voorkant rechterzijkant

Compacte instapper met budgetbehuizing

Natuurlijk heeft Acer wel wat moeten bezuinigen om tot zo'n lage prijs te komen. Zo is de Liquid M330 bijvoorbeeld volledig van plastic. Dat kan wat goedkoop aanvoelen. Toch is het netjes dat Acer gekozen heeft voor een kwalitatief IPS-scherm. Dat kent goede kijkhoeken en een betere kleurweergave. Het scherm is 4,5 inch groot wat vandaag de dag gerust compact genoemd mag worden. Wel bespeuren we flinke schermranden links en rechts van het scherm zodat hij minder compact is dan zou kunnen.

Acer Liquid M330 prijzen

Je kan de Liquid M330 in combinatie met abonnement afsluiten of los aanschaffen. Zo heb je al voor €49 een exemplaar in bezit. Inmiddels is er alweer aardig wat van de prijs afgegaan. Voor een toestel moest je toen een stevige € 94 neerleggen. In combinatie met een abonnement behoort ook tot de mogelijkheden. Een gratis exemplaar heb je dan al voor 13 euro per maand. Je hebt dan overigens wel een tweejarig abonnement. Ga je liever voor een kortere looptijd klik dan door naar deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor 1 jaar. In datzelfde zoekscherm kun je ook zoeken op bundels waaronder belminuten, sms’jes en MB’s. Ook kun je er invoeren hoeveel je eenmalig wilt bijbetalen voor een los exemplaar. Je kunt kiezen uit de volgende uitvoeringen: wit (White) en zwart (Black). Wat geheugenopslag betreft is alleen een 8 GB variant verkrijgbaar. Een groot probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaartje plaatsen.


Video over de Acer Liquid M330

Niet alleen Nokia en Microsoft maken Windows 10-telefoons, ook Acer kan er wat van. Deze Liquid M330 is niet het meest uitgebreide model maar is daardoor wel lekker voordelig


Praat mee over de Acer Liquid M330