Afbeeldingen quad-core toestel HTC Edge gelekt

· 1 reactie


HTC brengt volgens geruchten de komende maand een quad-core toestel op de markt onder de naam Edge. De eerste renders van de nieuwe smartphone zijn op internet opgedoken.

De nieuwe HTC zou het eerste toestel met vier cores zijn dat door de Taiwanese fabrikant op de markt wordt gebracht. Op de gelekte foto’s is te zien dat het nieuwe toestel behoorlijk lijkt op < a href="HTC-Sensation-XL">HTC Sensation XL, en heeft net als dat toestel een scherm van 4.7 inch, dat in het geval van het gelekte toestel een resolutie van 1280 x 720 pixels zou hebben. Aan de achterzijde is volgende verspreider van de renders een 8 megapixel camera geplaatst.

HTC

Dat HTC met een quad-core toestel komt is opvallend, omdat het bedrijf vooral de processor van Qualcomm in toestellen gebruikt. Deze chipbakker heeft nog geen processor met vier kernen aangekondigd. Volgens het blog PocketNow stapt HTC voor dit nieuwe toestel over op een Tegra 3-processor van Nvidia. Het nieuwe vlaggenschip van HTC zou voorzien zijn van 1 GB RAM.

Bron: Pocketnow.comPraat mee over dit artikel