Mooie combinatie aanbiedingen voor de feestdagen


De dure feestdagen staan weer voor de deur en ook dit jaar staat er weer teveel op het verlanglijstje. Profiteer van unieke combinatieaanbiedingen en krijg gratis een spelcomputer, laptop, navigatiesysteem of carkit bij je nieuwe telefoon!

Spelcomputer

Zeuren de kinderen al tijden om een spelcomputer? Of wil je gewoon zelf even lekker ontspannen? Dan is een Nintendo spelcomputer wellicht een goede oplossing! Er is de keuze uit de revolutionaire Nintendo Wii of de Nintendo DSi.

Navigatiesysteem

Iedereen die wel eens de weg is kwijt geraakt weet waarom een navigatiesysteem handig kan zijn. Onmisbaar zelfs! En het mooie is dat je in sommige gevallen een TomTom of een andere navigatieoplossing al gratis krijgt bij een telefoon! Wij zochten de beste combinatie aanbiedingen op.

Computer

Heb je echter een nieuwe computer nodig? Geen probleem! The Phone House heeft enkele aanbiedingen waarbij je een zogenaamde netbook krijgt. Netbooks worden ook wel 'Mini Laptop' of 'Webbooks' genoemd. Het zijn kleine krachtpatsers waarmee je eenvoudig op Internet komt en documenten mee kunt typen.

Carkit

Handheld bellen in de auto is verboden en daar staat dan ook een boete voor van maar liefst 150 EURO. Geld wat je liever in eigen zak houdt! Met een carkit kan dat én kun je in de auto blijven bellen. Wij vonden een Nokia 6300 aanbieding mét carkit inclusief inbouw t.w.v. 141 EURO!

Muziekpakket

Ben jij ook zo iemand die zich praktisch naakt voelt wanneer je zonder muziek op stap bent? Mobiele telefoons hebben allang de functie van muziekspeler overgenomen en dankzij diensten als Nokia's Comes With Music en Sony Ericsson's PlayNow Plus kun je moeiteloos onderweg muziek downloaden en afspelen. Maar we vonden ook pakketten met een Armin van Buuren Pack en Radio 538 Music Pack. Doe er je voordeel mee!

Rest ons je fijne feestdagen te wensen!!



Praat mee over dit artikel