Opnieuw verwarring over camera iPhone 6


Eerst zou de iPhone 6 een 13 megapixel camera krijgen. Net als andere telefoons uit 2012, maar dat klonk niet echt als Apple's ding dus werd dat gerucht verdrongen door het gerucht over een 8 megapixel camera. Nu lijkt ook dat niet meer zo zeker.

Apple zou namelijk mogelijk z'n oog hebben laten vallen op de Sony Exmor IMX220. Dat zegt weinigen niet veel, maar het zou gaan om een 13 megapixel exemplaar met een sensor van 1/2.3 inch groot. Het vreemde aan dit gerucht is dat de IMX220 juist een 20 megapixel camera is, ééntje die we toevallig ook in de Galaxy K Zoom vinden.

Sony exmor
Sony doet al een aantal jaren mee met de Exmor-lijn

Juist door deze inconsistentie vermoeden wij dat het slechts om een gerucht gaat. Eentje die we met veel zout moeten nemen. Heel erg veel. Het is natuurlijk onmogelijk om momenteel iets over de opvolger van de iPhone 5s met absolute zekerheid te zeggen maar wij gokken nog steeds op een 8 megapixel exemplaar. Dat klinkt weinig maar dat zal Apple weinig deren. Bovendien komen de UltraPixel-camera's van HTC niet eens verder dan 4 megapixel.

Bron: Digi-wo.com


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel