3843

· 1 reactie


Aanwezige programma's

Een droge opsomming van de voorgeïnstalleerde apps is; Agenda, Berichten, Bestandsbeheerder, Camera, Cell Broadcast, Chrome, Contacten, E-mail, Galerij, Instellingen, Internet, Klok, Maps, McAfee Security, Muziek, Play Store, Telefoon, Update Center, Voice-recorder, Weer, YouTube, Box, Calculator, Downloads, Google, Gesproken zoekopdr., Gmail, Google+, Play Music, Play Movies, Play Books, Play Kiosk, Play Games, Drive, Foto's, Hangouts, Google Instellingen, FM-radio, Quick Remote, QuickMemo+, RemoteCall Service, SmartWorld, Taken en ThinkFree Viewer.

De zeiden het al eerder maar de belangrijkste apps hebben een eigen unieke kleur waaraan je ze kunt herkennen. Agenda is rood, Berichten is zandgeel, Contacten is groen, Muziek is paars en QuickMemo+ is bruin. Deze hoofdkleuren komen ook terug in de respectievelijke apps. De overige eigen apps hebben een grijsblauwe kleur.

Handig is het Update Center. Hier kun je naast de firmware ook de voorgeïnstalleerde applicaties updaten. Op zich zijn het snelkoppelingen naar andere delen van het systeem maar handig dat het nu op één plek staat. Ook de QuickRemote-app is weer present. Hiermee simuleer je dankzij de ingebouwde infraroodzender een afstandsbediening voor onder meer je TV, set-top box en audiosysteem. Je kunt ook een universele afstandsbediening samenstellen zodat je eventueel je airco ermee kunt bedienen. De instelhulp is goed te begrijpen en er zijn veel apparaten vooraf geprogrammeerd. Kwestie van uitproberen. Heb je een LG Smart TV van 2012 of nieuwer dan kun je Magic Remote gebruiken, maar ook als je thuis een niet-LG-TV hebt staan is QuickRemote goed bruikbaar.

Creatieve uitspattingen kun je kwijt in QuickMemo+. Of het nu teksten of tekeningen zijn. Je kunt ook foto's schieten of bestaande importeren, voorzien van doodles en eventueel delen met anderen. Geinig maar ook niet meer dan dat.

Verstopt in het instellingenmenu zit nog een leuke functie genaamd 'Smart cleaning'. Deze optie scant welke bestanden overbodig zijn en welke apps niet meer gebruikt worden. Je kunt deze vervolgens verwijderen. In onze gevallen betrof het vaak ongeveer 500 MB(!) dus het loont zeker de moeite deze tool te draaien.


Prijsvergelijker LG G3
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
Titanium
€ 315,51 € 315,51   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G3


Praat mee over dit artikel