Schermrandloze Sony Xperia C6 in het wit op de foto


Sinds begin dit jaar schrijven we met enige regelmaat over de Sony Xperia C6. Een flinke smartphone zonder noemenswaardige schermranden. Van een aankondiging is het nog niet gekomen dus we zullen het momenteel moeten stellen met deze foto's.

Heel erg hoeven we dat niet te vinden want ze zijn in hoge resolutie. Gelukkig kunnen die ons ook wat meer vertellen over de eigenschappen want zo zien we bijvoorbeeld (vrij overduidelijk) een forse selfiecamera met een flitser. Dat zijn eigenschappen waar ook de de C5 Ultra over beschikt die deze C6 logischerwijs moet opvolgen. Gek is dat dus niet. De selfiecamera kent daar een resolutie van 13 megapixel dus we verwachten iets in dezelfde regionen.

Sony Xperia C6 handsonSony Xperia C6 details

Helaas geven de foto's geen uitsluitsel over hoe groot de Xperia C6 is. Groot lijkt hij wel dus mogelijk heet het toestel uiteindelijk wel C6 Ultra. Onduidelijk is wanneer Sony van plan is het toestel officieel aan te kondigen. De C5 Ultra dateert van augustus 2015 dus mogelijk hebben we nog even. Het is ook mogelijk dat het toestel is komen te vervallen nadat Sony de Xperia X-lijn met modellen zoals de XA en X Performance introduceerde. Toch willen we de hoop niet opgeven want een 6 inch grote phablet ontbreekt daar momenteel nog in. Misschien horen we rondom de IFA in het najaar meer over dit Sony-model. Tot die tijd mogen we het doen met de Xperia C5 Ultra. Erg is dat niet want kort geleden nog zakte de prijs daarvan onder de 300 euro.

(via)


Prijsvergelijker Sony Xperia C5 Ultra

Toon alle aanbiedingen van de Sony Xperia C5 Ultra


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel