Nieuwe render iPhone 5 opgedoken


We hebben al enkele vermoedens over de opvolger van de huidige iPhone. Waaronder een groter beeldscherm, vergelijkend ontwerp met de iPhone 4 en een aluminium achterkant. Nieuw opgedoken renders lijken dit te bevestigen.

Behalve dan de nieuwe achterkant die ditmaal niet van glas maar weer van aluminium is vervaardigt. Dit alles zien we aan de hand van onderstaande "engineering diagram", een blauwtekening van een product. Zo zien we dat het scherm ditmaal tot aan de rand grenst, met een hoger schermdiagonaal tot gevolg.

iPhone 5

Maar we zien ook veel gelijkenissen met de huidige iPhone. Iets waar Apple ten tijde van aankondiging erg trots op was en daarom niet snel van zal afstappen. Toch zal het iets proberen om de problemen die had ondervond met de antenne zoveel mogelijk te verhelpen. Al zien we daar in dit ontwerp weinig van terug.

iPhone 5 engineering diagram

De bron is volgens MacRumors redelijk betrouwbaar, zo zat het vooraf goed met de 4e generatie iPod Nano. Wellicht dat we daarom nu al grotendeels weten hoe de nieuwe iPhone eruit komt te zien. Het lek is bij Apple overduidelijk nog niet boven water.

Bron: Macrumors.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel