NieuweMobiel.NL lanceert geheel vernieuwde website

· 11 reacties


Vanaf maandag 18 februari is de geheel vernieuwde website van NieuweMobiel.NL online. De nieuwe website is een stuk rustiger van opzet geworden met grote koppen, veel ruimte en grote afbeeldingen.

Speerpunten van het nieuwe ontwerp zijn; typografie, eenvoud en consistentie waarbij het product, in dit geval de mobiele telefoon, centraal staat. Zo wordt er gebruikgemaakt van mooie grote koppen en grote afbeeldingen. We gaan je niet lastigvallen met gebruikte technieken, methoden of interne projectnamen, het gaat er vooral om hoe het eruitziet. En hopelijk ben je onder de indruk. Gelijktijdig met de lancering houden we een speciale winweek waarin je fantastische prijzen kunt winnen.

Veel nieuwe functies

Dit zou een erg lang artikel worden als alle nieuwe functies besproken worden. Toch willen we enkele benadrukken. Nieuw is dat bij alle telefoons de grootte relatief van elkaar wordt weergegeven. Zo zie je in één oogopslag welke mobiele telefoon groter is.

Relative sizes

Een ander belangrijke verschil is de ingebruikname van een nieuw reactiesysteem. Alle bestaande reacties, met uitzondering van e-mail-adressen, zijn hiernaartoe gemigreerd. Het biedt extra functionaliteit en ziet er bovendien goed uit. Het is mogelijk om een account te maken zodat je via e-mail op de hoogte wordt gehouden van reacties, maar reageren zonder te registreren kan ook nog gewoon.

Magazine layout

Waar we echter zeer trots op zijn is ons vernieuwde nieuwsoverzicht. Je kunt met een nieuwe website maar tot op een zekere hoogte écht iets nieuws doen. Veel is namelijk al gedaan, en sommige oplossingen blijken nou eenmaal het best te werken. We hebben in plaats van een eenvoudige opsomming van nieuwskoppen gekozen voor een meer visueel aantrekkelijke manier van weergeven. Bovendien geven we naast nieuws ook content weer uit ons Twitter-account zoals (grappige) afbeeldingen of filmpjes. Dit laten we in grote blokken zien waardoor het qua layout nog het meeste op een magazine lijkt. Deze manier van weergeven tonen we overigens ook op onze homepage en op het review-overzicht.

We nodigen je uit een kijkje te nemen op het geheel vernieuwde NieuweMobiel.NL. Laat ons vooral weten wat je ervan vindt want jouw mening betekent veel voor ons. Zoals altijd is NieuweMobiel.NL gewoon gratis te gebruiken, wel zouden we het op prijs stellen als je de link naar NieuweMobiel.NL deelt met vrienden en familie zodat we zoveel mogelijk mensen kunnen helpen op zoek naar een nieuwe mobiel!Praat mee over dit artikel