4132


Conclusie

Minpunten
Schermformaat
Trage bediening
Beschikbare apps

Pluspunten
Bouwkwaliteit
BlackBerry Hub
Toetsenbord

Retro is een voortdurend terugkerende trend voor allerlei zaken of producten maar wij betwijfelen sterk of dat ook geldt voor mobiele telefoons. Zonder een retrotrend in mobiele telefoons zal het aantal mensen dat mogelijk geïnteresseerd is in een BlackBerry zeer beperkt blijven. Een overstap van een iPhone of Android-toestel zal niet snel voorkomen. Ondanks zijn uitstraling van een echt werkpaard voelt de Classic op veel vlakken gedateerd aan.

Toch is er een doelgroep voor de Classic. Als je wilt kunnen e-mailen, WhatsAppen, Facebooken en Twitteren op je mobiel met behulp van een uitstekend fysiek QWERTY-toetsenbord en niet veel meer dan is de BlackBerry Classic een goede optie. De Classic is hoofdzakelijk gericht op productiviteit en niet op vermaak tijdens vrije momenten bij het wachten op de trein of een afspraak. In zijn eigen niche voor zakelijke gebruikers is de BlackBerry Classic een prima BlackBerry.

Onze dank tot slot gaat uit naar Belsimpel.nl die dit exemplaar beschikbaar heeft gesteld. Zij hebben de Classic op voorraad en leveren hem in combinatie met diverse abonnementen.


Praat mee over dit artikel