HTC Touch Diamond krijgt broertje met volledig toetsenbord


HTC heeft vandaag haar volgende generatie zakelijke telefoon aangekondigd; de HTC Touch Pro. Dit broertje van de Touch Diamond beschikt over veel van dezelfde eigenschappen met als extra een volledig toetsenbord!

Zoals gezegd beschikt de Touch Pro veel eigenschappen van zijn broertje; de Diamond. Waaronder de nieuwe TouchFLO 3D interface waarmee het mogelijk is om met slechts één vinger de meeste handelingen uit te voeren. Als extra voordeel beschikt de Touch Pro over een volledig toetsenbord. Handig voor het invoeren van teksten, zoals SMS of e-mail berichten of het schrijven van een memo in Office.

HTC Touch Diamond krijgt broertje met volledig toetsenbord
de HTC Touch Pro beschikt over een uitschuifbaar toetsenbord

De HTC Touch Pro is werkelijk State of the Art, het neusje van de zalm en het beste wat er momenteel te krijgen is. Razendsnel 3G internet met HSDPA op een snelheid van 7.2 Mbps inclusief HSUPA ondersteuning. Overigens is net als bij de Diamond voor Opera gekozen als standaard browser. Dit moet een betere surfervaring geven dan de browser uit de stal van Microsoft.

Een ander verschil met de Diamond is dat de Touch Pro over een MicroSD geheugenkaart slot beschikt. Deze accepteert kaarten tot maximaal 16 GB! De Touch Pro moet tegen het einde van de zomer verkrijgbaar worden tegen een nog onbekende verkoopprijs.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel