LG: de G4 vanaf 30 mei breed verkrijgbaar


LG meldt dat haar nieuwe vlaggenschip de G4 vanaf 30 mei breed verkrijgbaar zal zijn in Nederland. Wie het toestel daarvoor besteld heeft ontvangt bovendien een gratis 64 GB geheugenkaart.

LG heeft echter voor die tijd een exclusieve deal met T-Mobile. Vanaf zaterdag 23 mei kunnen klanten daar alvast een G4 aanschaffen. Wie op exact die dag een exemplaar afhaalt ontvangt gratis een boek met diverse camera-tips. Die kan van pas komen want de 16 megapixel camera en de lichtgevoelige lens van f/1.8 maken van de LG G4 een bijzondere cameratelefoon.

LG G4 range
De LG G4, onder andere verkrijgbaar met een leren achterkant

Geen klant bij T-Mobile of haal je liever elders een exemplaar? Dan zit er weinig anders op dan te wachten tot zaterdag 30 mei. Dan zal het toestel in heel Nederland breed verkrijgbaar zijn. Mogelijk bieden enkele shops hem zelfs al voor die tijd aan zo leert een rondvraag door NieuweMobiel.NL. Wie voor 29 mei een exemplaar besteld heeft ontvangt gratis een geheugenkaart van 64 GB groot. De LG G4 is hiermee één van de weinige vlaggenschepen van dit moment waar gebruikers zelf het geheugen van kunnen uitbreiden. Bij de iPhone en Galaxy S6 ontbreekt die optie. Alle overige voorwaarden zijn te vinden op www.lg-g4.nl.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel