Wiko Pulp 4G


Wiko Pulp 4G
Wiko Pulp 4G zwart voorkant linkerzijkant
Wiko Pulp 4G zwart voorkant rechterzijkant
Wiko Pulp 4G zwart linkerzijkant
Wiko Pulp 4G zwart achterkant
Wiko Pulp 4G zwart rechterzijkant
Wiko Pulp 4G blauw achterkant
Wiko Pulp 4G chocolate bruin achterkant
Wiko Pulp 4G rood achterkant
Wiko Pulp 4G wit achterkant
Review
Schrijf de allereerste review
Status
VerkrijgbaarBruinWitZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten Wiko Pulp 4G

 • Betaalbare 4G-telefoon
 • Scherpe selfiecamera met eigen flitser
 • Dankzij Dual SIM ruimte voor 2 simkaarten
 • Relatief krachtig in deze prijscategorie

Minpunten Wiko Pulp 4G

 • Geheugenkaartslot wordt gedeeld met 2e simkaartslot

Prijsvergelijker Wiko Pulp 4G
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 13,00 € 0,00 100 500 MB 4G Tip
hollandsnieuwe € 14,00 € 0,00 1000 1000 MB   Bekijk
Vodafone € 18,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
Telfort € 18,50 € 0,00 150 500 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 23,50 € 0,00 onbeperkt 1000 MB 4G Bekijk
KPN € 26,00 € 0,00 200 1000 MB   Bekijk
Simyo € 39,00 € 76,00 1250 4000 MB   Bekijk
Ziggo € 15,00 € 127,00 500 1500 MB 4G+ Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Wiko Pulp 4G met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Wiko Pulp 4G in het kort

Wiko heeft met de Wiko Pulp 4G weer een betaalbare en compacte 4G-telefoon neergezet. Bijzonder is ook dat de 5 megapixel selfiecamera beschikt over een eigen flitser. Je selfies zijn hierdoor niet alleen scherp, ze zijn ook altijd goed belicht. Wat je allemaal nog meer kunt met de Wiko Pulp 4G bekijken we hieronder.

Metalen frame voor extra stevigheid

De Wiko Pulp 4G mag dan wel een voordelige smartphone zijn dat wil niet zeggen dat je geen waar voor geld krijgt. Het frame is gewoon van metaal en de achterkant heeft een patroon dat nog het meeste lijkt op leer. Hierdoor ontstaat een telefoon die stevig en er tegelijk mooi uitziet. Het scherm is met 5 inch compact en groot genoeg voor dagelijks gebruik. Wiko past een HD-resolutie toe dat we natuurlijk kennen uit de TV-wereld. De pixeldichtheid gaat net niet door de 300 heen maar het scheelt niet veel. Dat wil zeggen dat beelden scherp zijn en niet snel blokkerig zijn. Wiko heeft een speciaal paneel toegepast dat ook buiten goed afleesbaar is, zelfs in vol zonlicht.

Een plaatje

Het schieten van foto's kun je prima overlaten aan deze Wiko Pulp 4G. Achterop zit een 13 megapixel camera wat meer dan genoeg is voor Snapchats en Instagram. Het hebben van veel megapixels is leuk maar het telt wat je daarmee kunt. Deze Pulp 4G kent naast een panoramamodus ook een nachtmodus en zelfs een Face Beauty-instelling. Met die eerste kun je foto's aan elkaar plakken om één lange te krijgen, ideaal voor het fotograferen van een horizon. De nachtmodus zal voor zich spreken met Face Beauty kun je zelfportretten op je telefoon zelf nabewerken voor het mooiste resultaat. Over selfies gesproken, voorop zit een nette 5 megapixel camera met flitser. En omdat Wiko een groothoeklens toepast kun je moeiteloos met een hele groep mensen op de foto.

Belangrijkste Wiko Pulp 4G specificaties

 • Quadcore Snapdragon 410 processor op 1,2 GHz + 2 GB aan RAM-werkgeheugen
 • IPS scherm van 5.0 inch groot inclusief stevig Gorilla Glass
 • Scherpe selfiecamera (5 megapixel) met flitser
 • Ondersteuning voor 4G-internet LTE
 • Dual SIM-mogelijkheden
 • 13-megapixelcamera aan de achterkant met Full HD-video
 • 16GB ingebouwde opslagruimte maar uitbreidbaar met microSD-kaartjes
 • Bekijk alle Wiko Pulp 4G specs

Krachtig en met ruimte voor twee

Voor een instaptelefoon is de Wiko Pulp 4G uitgerust met keurige specificaties. Zo is er gekozen voor een Qualcomm Snapdragon 410-processor. Dat model treffen we vaker aan in duurdere modellen. Wiko heeft ook niet bezuinigd op het werkgeheugen dat met 2 GB erg netjes is voor deze prijscategorie. Hierdoor beschikt de Wiko Pulp 4G over voldoende power om snel en vlot meerdere apps tegelijkertijd te draaien. En dankzij de 4G-ondersteuning haal je data razendsnel via internet binnen, mits je over een dergelijke 4G-simkaart beschikt natuurlijk. Je kunt tot twee simkaarten in de Pulp 4G kwijt.

Wiko Pulp 4G prijzen

Je kunt de Wiko Pulp 4G in combinatie met abonnement afsluiten of los aanschaffen. Vanaf € 148 vonden wij al een webshop. Naast in de losse verkoop kun je er ook voor kiezen om hem in combinatie met een abonnement af te sluiten. Dan kost het toestel € 13 per maand. Dat bedrag geldt wel voor een 2-jarig abonnement. Alle eenjarige abonnementen vind je op deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekscherm links bovenaan zoeken op de abonnementsduur. Op die pagina kun je ook zoeken naar een bepaald aantal sms’jes, minuten en natuurlijk data. Tevens vind je er zoekopties waaronder 4G-snelheid en een eventueel maximaal maandbedrag. Wiko brengt de Pulp 4G uit in de volgende uitvoeringen bruin (Chocolate), wit (White) en zwart (Black). Er is alleen een variant met 16 GB aan intern opslaggeheugen verkrijgbaar. Een probleem hoeft dat echter niet te zijn, je kunt namelijk altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaart in het toestel stoppen.


Video over de Wiko Pulp 4G

Deze Wiko Pulp 4G heeft een metalen frame met een achterkant dat lijkt op leer en bovendien verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Ook opvallend is de selfiecamera met flitser! Zet je zelf in het zonnetje..!


Concurrenten van de Wiko Pulp 4G

Vergelijk de Wiko Pulp 4G met deze producten


Praat mee over de Wiko Pulp 4G