Wiko Jerry


Wiko Jerry
Wiko Jerry zwart voorkant linkerzijkant
Wiko Jerry zwart voorkant rechterzijkant
Wiko Jerry zwart linkerzijkant
Wiko Jerry zwart achterkant
Wiko Jerry zwart rechterzijkant
Wiko Jerry bleen groen zilver
Wiko Jerry oranje space grijs
Wiko Jerry pink zilver
Wiko Jerry wit space grijs
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarGrijsGroenRozeWitZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Wiko Jerry

 • Trendy vormgeving verkrijgbaar in vele kleuren
 • Ruim beeldscherm van hoge kwaliteit
 • Verschenen met meest recente Android-versie
 • Ruimte voor 2 simkaarten (mini en micro-formaat)

Minpunten Wiko Jerry

 • Niet geschikt voor snellere 4G-internet

Prijsvergelijker Wiko Jerry
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Ben € 9,50 € 0,00 100 500 MB   Tip
hollandsnieuwe € 13,00 € 0,00 1000 1000 MB 4G Bekijk
Telfort € 13,00 € 0,00 300 -   Bekijk
Vodafone € 17,00 € 0,00 150 500 MB   Bekijk
KPN € 17,50 € 0,00 150 -   Bekijk
T-Mobile € 21,50 € 0,00 onbeperkt 1000 MB   Bekijk
Simyo € 21,00 € 0,00 100 4000 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Wiko Jerry met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Wiko Jerry in het kort

De Wiko Jerry is een trendy smartphone met opvallend kleurpatroon en lage prijs. Toch krijg je voor dit bedrag een 5 inch grote telefoon waarmee je in ieder geval niet inboet op schermformaat.

Trendy zonder hoog prijskaartje

De Jerry maakt onderdeel uit van de Y-serie die Wiko in 2016 uitbracht. Deze Wiko Jerry lijkt op een high-end smartphone met zelfs enkele bijbehorende specificaties maar met een laag prijskaartje. Zo is het toestel uitgebracht met de toen meest recente Android-versie en wordt hij aangestuurd door een redelijke quad-core processor op een aangename 1,3 GHz. Jerry is daarmee zeker langzaam van begrip. Het beeldscherm meet een gebruikelijke 5 inch wat vandaag de dag vrij gemiddeld is. Je hoeft hierdoor niet te turen en tekst is groot genoeg. Wiko heeft gekozen voor een zogenaamd IPS-paneel wat bekend staat om z'n grote kijkhoeken. Bovendien is het buitenshuis beter afleesbaar. Fijn dat hier in ieder geval niet op bezuinigd is.

Belangrijkste Wiko Jerry specificaties

 • 5 inch IPS-scherm met hoge kijkhoek
 • 8 GB aan ingebouwde opslag, uitbreidbaar tot 64GB dankzij microSD
 • Quad-core Cortex A7-processor op 1,3 GHz + 1 GB aan RAM-werkgeheugen
 • 5 megapixel hoofdcamera met nachtmodus
 • Dual SIM (1x Mini SIM, 1x Micro SIM)
 • Bekijk alle Wiko Jerry specs

Handige camerafuncties

Waar Wiko wel op beknibbeld heeft zijn z'n camera's. Achterop vinden we een 5 megapixel camera die voorzien is van een flitser. Dat klinkt niet veel maar het is in de praktijk vaak voldoende voor de meest uiteenlopende toepassingen. Het gaat ook niet om de hoeveelheid megapixels maar wat je ermee doet. En met functies zoals panorama-modus en een nachtmodus zit dat wel goed. Voorop zit een 2 megapixel camera wat scherp genoeg is voor selfies. Een eigen flitser kent de selfiecamera van de Wiko Jerry niet maar het scherm kan wel oplichten om extra licht te creëren.

Wiko Jerry bleen groen zilver

Dubbele simkaart, helaas zonder 4G

Net als alle andere Wiko-telefoon is er in de Jerry ruimte voor 2 simkaarten. Dat biedt extra mogelijkheden waaronder het bereikbaar kunnen zijn op meerdere telefoonnummers. Je kunt ook een simkaart voor data combineren met een prepaid-kaart waarmee je alleen kunt bellen. Zo kun je besparen op je kosten. Misschien een minpuntje van de Wiko Jerry is dat hij niet geschikt is voor 4G. Daarmee kun je onderweg razendsnel internetten. De maximale downloadsnelheid komt daarmee uit op 21 Mbit/s. Dat is overigens nog steeds genoeg om onderweg muziek te streamen en YouTube-video's te bekijken. Je zult dan wel genoegen moeten nemen met een iets lagere kwaliteit.

Goedkoopste Wiko Jerry prijzen

De Jerry is zowel los als in combinatie met een abonnement verkrijgbaar. Zo heb je al voor € 79,99 een los toestel in bezit. In vergelijking met toen hij in de winkel kwam is er toch al weer minstens € 10 van de prijs af. In combinatie met een abonnement behoort trouwens ook gewoon tot de mogelijkheden. Zonder bijbetalen heb je dan al voor 9,50 euro een exemplaar. Je hebt dan een tweejarig abonnement. Alle eenjarige abonnementen vind je op deze abonnementspagina, kies vervolgens links bovenaan in het filter voor één jaar. Op diezelfde pagina kun je ook zoeken naar een bepaald aantal sms’jes, minuten en MB’s. Daar vind je ook zoekfilters zoals internetsnelheid en een eventueel maximaal maandbedrag. De Jerry is te krijgen in 5 verschillende uitvoeringen, namelijk in het White Grey (grijs), Bleen Silver (groen), Pink Silver (roze), White (wit) en Black Grey (zwart). Er is alleen een versie met 8 GB aan opslaggeheugen verkrijgbaar. Daar is echter eenvoudig wat aan te doen door een geheugenkaart (type MicroSDHC) bij te plaatsen.


Concurrenten van de Wiko Jerry

Vergelijk de Wiko Jerry met deze producten


Praat mee over de Wiko Jerry