Sony Ericsson Xperia Play review


Al lange tijd gingen er geruchten over een PlayStation-telefoon. Er verschenen foto’s op het internet waarvan gedacht werd dat het de PlayStation-phone betrof.

Na veel gespeculeer is het dan eindelijk zover: Sony Ericsson komt met de Xperia Play met daarop Android 2.3 Gingerbread en wij testte hem uit.

De Xperia Play hoopt met zijn uitschuifbare controller de perfecte combinatie te zijn tussen een mobiele telefoon en een handheld gameconsole. Het toestel is tot nu toe de enige in zijn soort en is daarom moeilijk met andere toestellen te vergelijken. Vergeten we het gamegedeelte van het toestel even, dan is hij te vergelijken met de Sony Ericsson Xperia Arc. We waren natuurlijk erg nieuwsgierig naar de mogelijkheden die dit unieke toestel met zich meebracht. Is Sony Ericsson er in geslaagd om een goede balans te vinden tussen de perfecte game-ervaring en het normale gebruiksgemak? Wij testten het voor je.

Wat zit er bij het toestel?

De Xperia Play wordt geleverd in een groen met wit kartonnen doosje. Binnenin vonden we het toestel met 1500 mAh-batterij. Onder een kartonnen flap zit de documentatie, een USB-snoer met adapteropzetstuk en een 3.5mm in-ear-headset met rubberen dopjes in verschillende maten.
De bijgeleverde accessoires zijn van goede kwaliteit.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel