Tele2 sim only


Tele2 sim only nodig? Lekker eigenzinnig en met schandalig veel 4G-data. Voor wie op zoek is naar een sim only abonnement met onbeperkt data is dit de startpunt van je zoektocht. Lees verder

Helaas: Er zijn geen aanbiedingen die aan jouw selectie voldoen. Verwijder enkele zoekopties of klik hier om opnieuw te beginnen.


Tele2 werd in 1993 opgericht in Zweden als aanbieder van telecomdiensten. Het werd in 1997 actief in Nederland met het aanbieden van vooral vaste telefonie. Vanaf 2001 begon het ook met mobiele diensten.

Voordelen sim only Tele2

Tele2 is één van de weinige aanbieders met sim only abonnementen met een looptijd van 1 maand, 1 jaar en 2 jaar. Er valt dus wat te kiezen. Tele2 is ook één van de weinigen waar je een onbeperkt data-abonnement kunt krijgen. Deze Unlimited Only kennen een datalimiet van 5 GB per dag. Wil je meer dan kun per dag nog gratis 1 GB data krijgen door de BundelBooster te activeren.

  • Maandelijks opzegbaar
  • Schandalig snel internet
  • Gratis nummerbehoud
  • Lagere bundel kiezen tijdens looptijd niet mogelijk

Tele2 klantenservice

Tele2 netwerk

Tele2 begon in Nederland als een MVNO; een Mobile Virtual Network Operator. Dat betekent dat het gebruik maakt van een netwerk van een ander. In eerste instantie van die van Telfort, later van T-Mobile. Klanten van Tele2 maken momenteel nog altijd gebruik van het T-Mobile netwerk, voor spraak tenminste. Tele2 heeft wel een eigen 4G-netwerk. Dat kent op moment van schrijven een landelijke dekking van 97%. De maximale snelheid bedraagt 225 Mbit/s maar zal in de praktijk lager uitvallen. Benieuwd waar je allemaal bereik hebt? Hier vind je de Tele2 dekkingskaart.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!