T-Mobile sim only


T-Mobile sim only abonnement nodig? Voor wie al een mobiel heeft maar alleen op zoek is naar een simkaart om mee te bellen en online te zijn is sim only de oplossing. Zoek hier de goedkoopste sim only's van T-Mobile. Lees verder

Helaas: Er zijn geen aanbiedingen die aan jouw selectie voldoen. Verwijder enkele zoekopties of klik hier om opnieuw te beginnen.


T-Mobile is in Nederland één van de weinige partijen met een eigen netwerk. Het bedrijf heeft veel geïnvesteerd in haar netwerk en dat zie je terug. Vooral op het gebied van data. Zo bedraagt de gemiddelde snelheid maar liefst 65 Mbit/s. Dat is dus geen beloofde snelheid maar een praktijksnelheid.

T-Mobile plus- en minpunten

  • Lage maandlasten
  • Bundels voor onbeperkt bellen en data
  • Altijd gratis aanpassen
  • Best geteste netwerk van NL
  • Geen maandelijks opzegbare contracten

T-Mobile sim only = 1 maand testen

T-Mobile biedt sim only abonnementen aan met een looptijd van 1 of 2 jaar. Dat is best een verplichting. T-Mobile komt nieuwe klanten daarom tegemoet door ze 1 maand gratis te laten testen. Ben je om wat voor reden niet tevreden dan kun je binnen een maand opzeggen.

T-Mobile klantenservice

Tussentijds overstappen op abonnement + mobiel

Sim only is ideaal voor wie al een mobiel heeft. Je hebt geen zin in hoge maandlasten door ook te betalen voor een dure nieuwe mobiel. Maar wat als je huidige telefoon stukgaat? Zit je met je sim only zonder mobiel. Een voordeel van T-Mobile is dat je tijdens de looptijd kunt overstappen op een abonnement met mobiel. Je hoeft je sim only-abonnement niet af te kopen of honderden euro's voor een nieuwe mobiel te betalen.

Snelheid T-Mobile netwerk

Benieuwd hoe snel het T-Mobile netwerk is op jouw adres? Bekijk hier de T-Mobile dekkingskaart en ontdek van welke maximale snelheid jij gebruik kunt maken.

Klik hier om alle aanbiedingen te bekijken
We zijn voor je op zoek naar de scherpste aanbiedingen. Een ogenblik geduld, het is het wachten waard!