Samsung Galaxy Trend 2 Duos


Samsung Galaxy Trend 2 Duos (G313HU)
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
4,0 inch
Camera
5,0 megapixel

Pluspunten Samsung Galaxy Trend 2 Duos

  • Erg voordelige Android-telefoon
  • Relatief uitgebreide software
  • Mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen

Minpunten Samsung Galaxy Trend 2 Duos

  • Beschikt niet over 4G-internet

De Samsung Galaxy Trend 2 Duos in het kort

De Samsung Galaxy Trend 2 Duos staat in sommige markten bekend als de Ace 4 Duos of de S Duos 3. In alle gevallen hebben we het over hetzelfde 4 inch grote Dual SIM-smartphone met bescheiden eigenschappen voor weinig geld.

Belangrijkste functie Trend 2 Duos

De vier belangrijkste pijlers van de Samsung Galaxy Trend 2 Duos zijn een 4 inch groot aanraakgevoelig scherm, een dualcore processor op 1 GHz en een 1.500 mAh batterij. In normale taal is dat een ruim genoeg beeldscherm voor alledaagse taken, een processor die in theorie krachtig genoeg is om de meest essentiële dagelijkse taken te verrichten en een batterij die groot genoeg is om het een dag vol te houden. Het vierde punt is de Dual SIM-mogelijkheid, oftewel de mogelijkheid om twee simkaarten te plaatsen.

Belangrijkste Samsung Galaxy Trend 2 Duos specificaties

  • Handzaam 4.0 inch display
  • 4GB opslagruimte (uitbreidbaar met microSD-geheugenkaart)
  • Dualsim mogelijkheden
  • 5 megapixelcamera inclusief HD-video
  • Dualcore processor op 1 GHz
  • Bekijk alle Samsung Galaxy Trend 2 Duos specs

Mogelijkheden in de praktijk

Een droge lijst met specificaties doet misschien geen recht aan de Galaxy Trend 2 Duos. Veel beter kun je uitleggen wat je daar in de praktijk aan hebt. Qua omvang is het toestel compact genoeg om eenvoudig mee te dragen, bijvoorbeeld in een broekzak of tas. Dankzij het Android-besturingssysteem kun je allerlei apps installeren die je dagelijkse activiteiten makkelijker maken. Denk dan bijvoorbeeld aan WhatsApp of Facebook om in contact te blijven met vrienden en familie. Ook is er speciale suite van apps van zelf Samsung beschikbaar.

Camera en meer

Ook nog kort aandacht voor de camera van de Trend 2 Duos. Deze telt 5 megapixel groot en is daarmee groot genoeg om op posterformaat foto's af te drukken. Nu houden de meeste mensen foto's gewoon online zoals op Facebook of Instagram. Deze resolutie is daarvoor hoog genoeg. De camera-app op de Samsung Galaxy Trend 2 Duos stelt je verder in staat om snel te wisselen tussen een foto en video. Handig als je op het laatste moment toch besluit dat een filmpje beter geschikt is. Binnenin de Trend 2 Duos is tot slot ruimte voor twee simkaarten. Hier kun je gelijktijdig op bereikbaar zijn en dat scheelt weer de noodzaak voor een extra telefoon.


Concurrenten van de Samsung Galaxy Trend 2 Duos

Vergelijk de Samsung Galaxy Trend 2 Duos met deze producten


Praat mee over de Samsung Trend 2 Duos