Samsung Galaxy S II i9100 review

· 2 reacties


De Galaxy S II is typisch zo'n smartphone waar iedereen nieuwsgierig naar is. De verwachtingen zijn hoog, alsmede de inzet. Op basis van een lijst met specificaties heeft de 'S2' namelijk de beste papieren.

Er staat duidelijk iets op het spel en onze handen jeukten al dagen voordat we hem binnen hadden. Maakt de 'S2' de hooggespannen verwachtingen waar? We hadden een opmerkelijke conclusie.

Natuurlijk kunnen we het hebben over z'n dualcore-processor die op 1.2 GHz draait en je met Quadrant-scores om de oren slaan. Wij zijn echter niet zo geïnteresseerd in droge cijfers. Wij willen weten wat al dat geweld over de motorkap betekent voor jou; de gebruiker! Kun je daadwerkelijk sneller met het toestel werken? Hoelang gaat de batterij mee? En verhoudt de Galaxy S2 zich een beetje tegen z'n directe concurrentie zoals de LG Optimus 2X Speed, de Sony Ericsson Xperia Arc en de nog uit te komen HTC Sensation?

Wij testten de "S2" met Android Gingerbread 2.3.3 en ROM-build XWKE2.

Wat zit er bij het toestel?

Het doosje waarin de Samsung Galaxy S II geleverd wordt heeft verdacht veel weg van de verpakking van de Apple iPhone. Een klein compact doosje dus, waar het toestel dan ook net in past. Naast het toestel zit er een snelstartgids, een in-ear headset met bijbehorende dopjes in verschillende maten, datakabel en een losse adapter. Keurig dus. Het toestel is aan de voor- en achterzijde voorzien van stickers die je voor gebruik moet verwijderen. Schade tijdens het vervoer zal dus niet snel optreden.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel