Samsung Galaxy J5 Duos


Samsung Galaxy J5 Duos (J500M)
Beoordeling
Schrijf de allereerste beoordeling
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
5,0 inch
Camera
13,0 megapixel

Pluspunten Samsung Galaxy J5 Duos

 • Selfie flitser
 • Opvallend lichtgevoelige lens
 • Dual SIM-functionaliteit
 • Geschikt voor 4G

Minpunten Samsung Galaxy J5 Duos

 • Behuizing van plastic

Prijsvergelijker Samsung Galaxy J5 Duos
Maandelijks Eenmalig Minuten Data      
Telfort € 17,00 € 0,00 300 -   Tip
hollandsnieuwe € 18,00 € 0,00 1000 1000 MB   Bekijk
Telfort € 20,50 € 0,00 150 500 MB 4G Bekijk
Vodafone € 22,50 € 0,00 150 500 MB 4G Bekijk
T-Mobile € 25,50 € 0,00 onbeperkt 1000 MB 4G Bekijk
KPN € 28,00 € 0,00 200 1000 MB   Bekijk
Simyo € 39,00 € 127,00 1250 4000 MB   Bekijk
Ziggo € 15,00 € 179,00 500 1500 MB 4G Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy J5 Duos met abonnement


Toon alleen abonnementen van
Ben abonnementen
hollandsnieuwe abonnementen
KPN abonnementen
Simpel abonnementen
T-Mobile abonnementen
Tele2 abonnementen
Telfort abonnementen
Vodafone abonnementen

De Samsung Galaxy J5 Duos in het kort

De Samsung Galaxy J5 Duos is de Dual SIM-uitvoering van de J5. Toch hebben die twee veel gemeen. Het 5 inch beeldscherm bijvoorbeeld en ook de 13 megapixel camera is gelijk.

4G dual

De J5 Duos maakt deel uit van de relatief nieuwe J-serie van Samsung. In tegenstelling tot veel andere nieuwe Galaxy-telefoons is deze J5 Duos van plastic gemaakt. Dat hoeft niet meteen een probleem te zijn maar het doet wel afbreuk aan het premium-gevoel. Handig is dat de Galaxy J5 Duos over 4G-beschikt en zelfs het Dual SIM-gedeelte ook. Je kunt dus twee 4G-simkaarten plaatsen mocht dat nodig zijn.

Prestaties

Net als bij veel andere Galaxy-telefoons past Samsung hier een Super AMOLED-scherm toe. Dat staat altijd garant voor heldere kleuren zelfs in de buitenlucht. Ook de contrast is dik in orde. Zwart is ook echt zwart. Binnenin heeft Samsung ruimte gevonden voor een 1,2 GHz processor die over vier rekenkernen beschikt. In de praktijk zal dat ruim voldoende zijn voor alledaagse handelingen. Zelfs gamen zal mogelijk zijn al ben je hier ook in grote mate afhankelijk van de grafische chip. Erg uitgebreid is die niet maar gemiddelde games zullen geen probleem zijn.

Belangrijkste Samsung Galaxy J5 Duos specificaties

 • 5.0 inch HD Super AMOLED scherm beschermd door stevig Gorilla Glass
 • 8 GB aan opslaggeheugen, uitbreidbaar met microSD-kaart
 • Relatief scherpe selfiecamera (5 megapixel) met eigen LED-flitser
 • Onderweg snel mobiel internet dankzij 4G (LTE)
 • Quad-core processor op 1,2 GHz met 1,5 GB aan RAM-werkgeheugen
 • 13 megapixel hoofdcamera + Full HD video-opname
 • Dualsim-mogelijkheden

Extra lichtgevoelige lens

Op het gebied van de camera heeft Samsung weinig steken laten vallen. Voorop zit een behoorlijke 5 megapixel camera. Dat zal voor selfies ruim voldoende zijn voor scherpe foto's. Bijzonder is dat er voorop zelfs een flitser zit. In het donker of schemer zelfportretten maken is dus heel goed mogelijk. Weinig andere telefoons doen hem dat na. Achterop zit een 13 megapixel exemplaar. Dat lijkt op het eerste gezicht weinig bijzonder maar toch heeft de Galaxy J5 Duos een streepje voor. Samsung past namelijk een lens met f/1.9 aperture toe. Dat wil zeggen dat hij extra veel licht doorlaat. Dat komt in het donker zeker goed uit. Hiermee kan de Samsung Galaxy J5 Duos zich zelfs meten met high-end flagships van 2015.

Samsung Galaxy J5 Duos prijzen

De Galaxy J5 Duos is zowel los als met een abonnement verkrijgbaar. Het voordeligst is momenteel € 211. Vergeleken met toen hij voor het eerst in de winkel lag is het toestel dus alweer behoorlijk goedkoper geworden. Wie als eerste met een toestel gezien wou worden moest toen maar liefst € 279 betalen. Naast los kun je er natuurlijk ook voor kiezen om hem in combinatie met een abonnement af te sluiten. Een exemplaar heb je al voor 17 euro per maand. Je hebt dan wel een tweejarig abonnement. Alle abonnementen van één jaar vind je op deze abonnementspagina. Daar kan je in het zoekfilter links bovenaan zoeken op de abonnementsduur. Het is daar ook mogelijk te zoeken op aantal minuten of sms’jes, MB’s en hoeveel je maximaal wilt betalen per maand. Wat kleuren betreft is de keuze beperkt, er is alleen een uitvoering in de kleur zwart (Black) te krijgen. Wat opslagruimte betreft valt er weinig te kiezen, er is alleen een 8 GB versie verkrijgbaar. Mocht dat te weinig voor je zijn dan kun je zelf altijd nog een MicroSDHC-geheugenkaartje bijplaatsen.


Concurrenten van de Samsung Galaxy J5 Duos

Vergelijk de Samsung Galaxy J5 Duos met deze producten


Praat mee over de Samsung Galaxy J5 Duos